Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on July 25th, 2022 | by fileto

0

Φθηνές δικαιολογίες και υπεκφυγές από τον Θ. Μουριάδη!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΚΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ για το Μνημείο ΟΥΝΕΣΚΟ των Φιλίππων»

Με ανακοίνωσή του, που ουσιαστικά είναι απάντηση σε δηλώσεις του δημάρχου Καβάλας Θόδωρου Μουριάδη, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης, «Ο Τόπος της Ζωής μας», Μάκης Παπαδόπουλος για το Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της ΟΥΝΕΣΚΟ, αυτό των Φιλίππων αναφέρει: «Απαντώντας στο Δελτίο Τύπου της παράταξής μας σχετικά με την αδιαφορία της διοίκησης του Δήμου απέναντι στο Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της ΟΥΝΕΣΚΟ στους Φιλίππους, ο Δήμαρχος Καβάλας Θόδωρος Μουριάδης βρίσκει φθηνές δικαιολογίες και μιλά με υπεκφυγές.

Του υπενθυμίζουμε ότι: όσο το Μνημείο των Φιλίππων (που είναι ένα ιστορικό τοπόσημο παγκόσμιας ακτινοβολίας με εξαιρετικές προοπτικές ανάπτυξης) μένει σε αδράνεια από αναπτυξιακές δράσεις με ευθύνη του Δήμου, τόσο οι Κρηνίδες αλλά και η ευρύτερη περιοχή της Δ.Ε. Φιλίππων θα βιώνουν αναπτυξιακή στασιμότητα.

Εμείς έχουμε περιγράψει ως παράταξη, ήδη από την προηγούμενη περίοδο, τους στόχους, το σχέδιο δράσης και τα εργαλεία με τα οποία θα μπορέσουμε να δώσουμε ρεαλιστική αναπτυξιακή ώθηση και δύναμη στην περιοχή των Κρηνίδων και των Φιλίππων ευρύτερα.

Γιατί πιστεύουμε ότι το Μνημείο ΟΥΝΕΣΚΟ των Φιλίππων, μαζί με το  Πηλοθεραπευτήριο, μπορούν να δημιουργήσουν μία νέα οικονομία στην περιοχή μέσω του πολιτιστικού και θρησκευτικού τουρισμού.

Εσείς τελικά, κύριε Δήμαρχε, εκτός από την αδιαφορία που δείξατε τρία χρόνια τώρα, τι παρουσιάσατε στους δημότες για την αξιοποίηση του Μνημείου ΟΥΝΕΣΚΟ των Φιλίππων; Απολύτως τίποτα!

Τι περιμένουμε όμως από μία Δημοτική Αρχή που τρία χρόνια τώρα “κρύβεται” και προσπαθεί ξανά να εξαπατήσει το Δημοτικό Συμβούλιο και τους δημότες, επειδή δεν μπορεί να πάρει μία απόφαση για τη χωροθέτηση της λαϊκής αγοράς των Κρηνίδων…»! 


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑