Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on April 27th, 2022 | by fileto

0

Αποτυχημένη απόπειρα ληστείας σε βενζινάδικο στη Δράμα

Ληστεία σημειώθηκε χθες το βράδυ της Τρίτης σε πρατήριο υγρών καυσίμων στη Δράμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες στις 9:30 το βράδυ η ΔΙΑΣ πήρε σήμα για απόπειρα ληστείας από νεαρά άτομα και μάλιστα σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην οδό Ευξείνου Πόντου από δύο άτομα.

Η έγκαιρη επέμβασή τους έκαναν τους επίδοξους ληστές να φύγουν με ένα ΙΧ αλλά οι άνδρςες της ΔΙΑΣ τους καταδίωξαν και μετά από ένα τρελό κυνηγητό τους συνέλαβαν.

Οι δράστες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Δράμας.

φωτο: αρχείο

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Συνελήφθησαν χθες (26-4-2022) το βράδυ, στην Δράμα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ του Αστυνομικού Τμήματος Δράμας, δύο ημεδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα ληστείας και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ειδικότερα, χθες το βράδυ στη Δράμα, οι δράστες, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους και επιβαίνοντας σε Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο, μετέβησαν σε πρατήριο υγρών καυσίμων όπου βρισκόταν η ιδιοκτήτρια – ημεδαπή και με την απειλή όπλου και ενός μπαστουνιού (μπέιζμπολ) ζήτησαν να τους παραδώσει χρήματα. Στη συνέχεια, η παθούσα άρχισε να καλεί σε βοήθεια και να τους απωθεί με τη βοήθεια συγγενικού της προσώπου, ενώ οι δράστες επιβιβάστηκαν στο όχημα τους και τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση, χωρίς να αφαιρέσουν οτιδήποτε από το πρατήριο.

Μετά την καταγγελία του περιστατικού, υπήρξε άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών, οι οποίοι πραγματοποίησαν σχετικές έρευνες και αναζητήσεις, με αποτέλεσμα να εντοπίσουν και να συλλάβουν τους δράστες.

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο όχημα που επέβαιναν οι δράστες βρέθηκαν δύο πλαστικά πιστόλια, ένα ξύλινο μπαστούνι μπέιζμπολ, γάντια, χρηματικό ποσό και δύο κινητά τηλέφωνα, τα οποία κατασχέθηκαν.

Επιπλέον κατασχέθηκε το ανωτέρω όχημα ως μέσο τέλεσης της παραπάνω αξιόποινης πράξης.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑