Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on February 27th, 2022 | by fileto

0

Η Λάϊκα ξετρύπωσε ναρκωτικά στην Αλεξανδρούπολη

Συνελήφθησαν χθες (26-2-2022) το απόγευμα στην Αλεξανδρούπολη, στο πλαίσιο ειδικών δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, δύο ημεδαποί, για αγορά και διακίνηση ναρκωτικών κατά περίπτωση, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία.

Ειδικότερα, έπειτα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων σχετικά με την διακίνηση ναρκωτικών από τον ένα δράστη, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον άλλο δράστη να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και σε έρευνα που ακολούθησε στην κατοχή και την οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 1 συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 55,5 γραμμαρίων επιμελώς κρυμμένη, την οποία νωρίτερα είχε προμηθευτεί από την οικία του πρώτου δράστη, δύο τρίφτες και ένα κινητό τηλέφωνο.

Ακολούθως, σε ενδελεχή έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στην οικία του πρώτου δράστη με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών ¨ LAIKA ¨, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 4 συσκευασίες με κοκαΐνη συνολικού βάρους 2,8 γραμμαρίων, 1 συσκευασία και 2 δοχεία με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 276 γραμμαρίων, 1 ζυγαριά ακριβείας, 1 μεταλλικός δίσκος, το χρηματικό ποσό των 1.410 ευρώ, 1 πλαστική κάρτα, 4 πλαστικά καλαμάκια και 1 κινητό τηλέφωνο.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑