Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on August 8th, 2023 | by fileto

0

Και η Ανταρσία στις Περιφερειακές εκλογές ΑΜΘ

ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΝ ΘΕΟΔΩΡΟ ΠΕΡΕΝΤΙΔΗ

Με πλήρη ψηφοδέλτια σε όλη την Περιφέρεια της Αν. Μακεδονίας – Θράκης συμμετέχει η Αριστερή Αντικαπιταλιστική Παρέμβαση – ΑΝΤΑΡΣΙΑ στην ΑΜΘ.Η Αριστερή Αντικαπιταλιστική Παρέμβαση – ΑΝΤΑΡΣΙΑ στην ΑΜΘ θα συμμετέχει στις περιφερειακές εκλογές του Οκτωβρίου με επικεφαλής τον Θεόδωρο Περεντίδη και με πλήρη ψηφοδέλτια σε όλη την Περιφέρεια.

Η ανακοίνωση της παράταξης:

Με επικεφαλής τον Περεντίδη Θεόδωρο, οικονομολόγο – λογιστή, στην συλλογική μάχη των ερχόμενων περιφερειακών εκλογών και με πλήρη ψηφοδέλτια σε όλη την Περιφέρεια της Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης συμμετέχει η Αριστερή Αντικαπιταλιστική Παρέμβαση – ΑΝΤΑΡΣΙΑ στην ΑΜΘ. Η κοινωνική απεύθυνση της ΑΝΤΑΡΣΙΑ στην ΑΜΘ αποτυπώνεται και στην διαστρωμάτωση των ψηφοδελτίων. Τα ψηφοδέλτια στελεχώνονται με εργαζόμενους/ες, ιδ. υπαλλήλους, μικρομεσαίους επαγγελματίες, αγρότες, καθηγητές/τριες, φοιτητές/τριες και ανθρώπους που με την δράση τους συμβάλλουν στην ανάπτυξη τοπικών ή κεντρικών πολιτικών αντιστάσεων στην αντιλαική επέλαση.

Η Αριστερή Αντικαπιταλιστική Παρέμβαση – ΑΝΤΑΡΣΙΑ στην ΑΜΘ, αποφάσισε συλλογικά και δημοκρατικά, πάντα στην κατεύθυνση υπεράσπισης των δικαιωμάτων της κοινωνικής πλειοψηφίας, να παρέμβει με αναβαθμισμένα καθήκοντα και στις περιφερειακές εκλογές του ερχόμενου Οκτωβρίου.

Η περιφερειακή κίνηση όλα αυτά τα χρόνια, μέσα και έξω από το περιφερειακό συμβούλιο, συντάσσεται με τις μικρές καί μεγάλες, καθημερινές και στρατηγικές ανάγκες της πλειοψηφίας του λαού μας. Παλεύει από την σκοπιά της υπεράσπισης των σύγχρονων αναγκών των κατοίκων που ζούνε και εργάζονται στις πόλεις καί την ύπαιθρο μας. Απέναντι στην εγκατάλειψη, στην φτωχοποιηση, στην ερημοποίηση, στην ενεργειακή φτώχεια, στην καταστροφή του περιβάλλοντος, στους πολεμικούς ανταγωνισμούς και στον ρατσισμό/φασισμό, στην υποχρηματοδότηση των στρατηγικών υπηρεσιών και υποδομών και όχι μόνο, απαντάμε με πολιτικές και κοινωνικές κατευθύνσεις από την πλευρά των εργαζομένων, των ανέργων, των μικρομεσαίων ελ.επαγγελματιων, των αγροτών/κτηνοτρόφων, των μαθητών και των φοιτητών, ώστε να ζήσουμε αλλιώς και καλύτερα.

Η στήριξη και η ενίσχυση της ανεξάρτητης περιφερειακής κίνησης, δυναμώνει αυτή την φωνή και δράση. Τώρα είναι η ώρα να σπάσουμε κάθε αντιδημοκρατικό εκλογικό φραγμό ή αποκλεισμό, αλλά και συνολικά, να απαντήσουμε ηχηρά στην κυβερνητική επέλαση που έρχεται εντονότερα το επόμενο διάστημα με τις ευλογίες των προγραμμάτων σταθερότητας, των δημοσιονομικών περικοπών, των ματωμένων πλεονασμάτων και των προϋπολογισμών λιτότητας. Πιο αποφασιστικά, πιο ενισχυμένα, με περισσότερη αυτοπεποίθηση δίνουμε και αυτή την μάχη. Το δίκιο του λαού μας, απέναντι στην διαχείριση και τα συμφέροντα μιας χούφτας μεγαλοεταιρειων και του πολιτικού προσωπικού τους.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑