Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on August 25th, 2023 | by fileto

0

Χ. ΤΟΨΙΔΗΣ: Όταν ενώνουμε δυνάμεις …ΝΙΚΑΜΕ!

Συγχαρητήριο του Χριστόδουλου Τοψίδη με την επιχείρηση εκκένωσης του Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης

Από σήμερα (Πέμπτη 24/08) το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης έχει επιστρέψει στην πλήρη και κανονική λειτουργία του μετά την πρωτοφανή κρίση που αντιμετώπισε το βράδυ της Δευτέρας λόγω της καταστροφικής πυρκαγιάς στον τόπο μας.

Η εκκένωση του Νοσοκομείου, η μεταφορά των ασθενών σε άλλα νοσηλευτικά ιδρύματα της Περιφέρειας, αλλά και η επιστροφή τους σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα σηματοδοτούν έναν άθλο που συντελέστηκε από τη συνισταμένη των δυνάμεων πολλών ανθρώπων, οι οποίοι είναι άξιοι συγχαρητηρίων.

Εκφράζουμε τα συγχαρητήρια μας στον Διοικητή, τον Αναπληρωτή Διοικητή, τον Διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας, τον Πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων, τα μέλη της διοίκησης, τους/τις εργαζόμενους/ες, τους/τις γιατρούς, τους/τις νοσηλευτές/τριες, τους/τις διασώστες/τριες του ΕΚΑΒ που με τη συνεργασία τους με το κλιμάκιο που ήρθε από την Αθήνα προεξάρχοντος του υφυπουργού Υγείας, οργάνωσαν και έθεσαν σε εφαρμογή το σχέδιο της εκκένωσης του Νοσοκομείου.

Παράλληλα βέβαια, με τις δικές τους δυνάμεις, ενώθηκαν οι δυνάμεις των στελεχών της ΕΛ.ΑΣ, του Λιμενικού Σώματος, του Στρατού, των ανθρώπων που εργάζονται στη φύλαξη του Νοσοκομείου, των εθελοντών/τριών, του πληρώματος του πλοίου «Αδαμάντιος Κοραής» και της διοίκησης της πλοιοκτήτριας εταιρίας καθώς και οι δυνάμεις (διοίκηση, ιατρικό/νοσηλευτικό προσωπικό κλπ) των νοσοκομείων υποδοχής και αυτή η πρωτοφανής επιχείρηση στέφθηκε με επιτυχία.

Πάνω απ’ όλα βέβαια, συγχαρητήρια αξίζουν στα στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που με υπεράνθρωπες προσπάθειες συγκράτησαν τις φλόγες και απέτρεψαν την μετάβαση της πυρκαγιάς στα κτίρια του Νοσοκομείου και της Ιατρικής Σχολής.

Ευχόμαστε για άλλη μία φορά θερμά συγχαρητήρια σε όλες και όλους με την προσδοκία το Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης από δω και πέρα να λειτουργεί απρόσκοπτα, συνεχίζοντας την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών υγείας στους κατοίκους του Έβρου και της Περιφέρειας ΑΜΘ.

Χριστόδουλος Τοψίδης
Πρόεδρος Επιμελητηρίου Έβρου


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑