Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on December 1st, 2021 | by fileto

0

Μάκης Παπαδόπουλος στηλιτεύει συμπεριφορά Μουριάδη!

«Απαράδεκτη η λεκτική επίθεση του δημάρχου Καβάλας στην πρόεδρο των εργαζομένων της “Αλληλεγγύης”»

 Με ανακοίνωσή του ο Μάκης Παπαδόπουλος αναφέρει: «Καταδικάζουμε την απαράδεκτη και αδικαιολόγητη λεκτική επίθεση του Δημάρχου Καβάλας κ. Μουριάδη σε βάρος της Προέδρου του σωματείου εργαζομένων στο νομικό πρόσωπο της “Αλληλεγγύης” κυρίας Αθηνάς Παναγιωτίδου.

Ο κ. Μουριάδης, αντί να απολογηθεί για την καθυστέρηση στην πληρωμή των εργαζόμενων στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου για τους μήνες Νοέμβριο και Δεκέμβριο και να τρέξει να καλύψει τη μισθοδοσία τους, επιτίθεται με φωνές και φασαρίες στην Πρόεδρο των σωματείου επειδή ανέδειξε το θέμα και υπερασπίστηκε τους συναδέλφους της! Και είναι προς τιμήν της!

Δυστυχώς, η αλαζονική, τιμωρητική και εκδικητική συμπεριφορά του Δημάρχου Καβάλας απέναντι σε εργαζόμενους του Δήμου που διεκδικούν τα δικαιώματά τους είναι πλέον ο κανόνας.

Δεν είναι τυχαίο εξάλλου που έφυγαν τόσοι υπάλληλοι του Δήμου μέσω του προγράμματος κινητικότητας στο Δημόσιο.

Καλούμε τον Δήμαρχο να αφήσει τα “νταηλίκια” και τις “υστερίες” και να καλύψει ΑΜΕΣΑ τους μήνες που χρωστάει στους εργαζόμενους στο νομικό πρόσωπο της “Αλληλεγγύης”, για να περάσουν οι άνθρωποι αξιοπρεπώς τις γιορτές με τις οικογένειές τους».


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑
  • WordPress › Error

    There has been a critical error on this website.

    Learn more about troubleshooting WordPress.