Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on August 31st, 2023 | by fileto

0

Μαζικές συλλήψεις για ναρκωτικά στην ΑΜ-Θ

ΣΤΗ ΡΟΔΟΠΗ ΠΟΥΛΟΥΣΕ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ

Στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, συνελήφθησαν επιπλέον κατά το χρονικό διάστημα από 23 έως και 30-08-2023 σε περιοχές της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ροδόπης, Δράμας και Καβάλας πέντε (5) ημεδαποί και δύο (2) αλλοδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν επτά ξεχωριστές δικογραφίες για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και περί όπλων κατά περίπτωση.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, την 28-8-2023 το πρωί, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής συνέλαβαν έναν (1) ημεδαπό σε οικισμό της Ροδόπης, διότι σε κατάστημα που διατηρεί διέθετε προς πώληση ναρκωτικές ουσίες.

Συγκεκριμένα έπειτα από αξιοποίηση πληροφοριών και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο παραπάνω κατάστημα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 21 συσκευασίες με ποσότητα κατεργασμένης κάνναβης (σοκολάτα) συνολικού βάρους 24 γραμμαρίων, 26 συσκευασίες με ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 26,3 γραμμαρίων, οκτώ (8) συσκευασίες περιέχουσες αυτοσχέδιο τσιγάρο κάνναβης και πέντε (5) ηλεκτρονικά τσιγάρα μιας χρήσεως με κάνναβη.

Επιπλέον σε έξι ακόμα περιπτώσεις, κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν ελέγχους κατά τη διάρκεια των οποίων βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν από ένα όχημα και την κατοχή τεσσάρων ημεδαπών και δύο αλλοδαπών δραστών κατά περίπτωση, ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 36,6 γραμμαρίων, ένα τσιγάρο κάνναβης, ένας θρυμματιστής, ένα αναδιπλούμενο μαχαίρι και ένα σπρέι πιπεριού.

Αναλυτικότερα συνελήφθησαν ένας αλλοδαπός στην Κομοτηνή, τρείς ημεδαποί και ένας αλλοδαπός σε περιοχές της Δράμας και ένας ημεδαπός σε οικισμό της Καβάλας.

Οι δικογραφίες υποβλήθηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση για τις επτά υποθέσεις ενήργησαν τα Τμήματα Ασφάλειας Κομοτηνής και Δράμας και το Αστυνομικό Τμήμα Νέστου Καβάλας.

ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΊΟ


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑