Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on September 12th, 2023 | by fileto

0

Η “Λάϊκα” βρήκε στη Νυμφαία την μεθαμφεταμίνη…

Συνελήφθη χθες (11-9-2023) το πρωί, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Νυμφαίας Ροδόπης, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, ένας αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και περί όπλων.

Ειδικότερα, έπειτα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων για διακίνηση ναρκωτικών  από τον δράστη, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν συντονισμένη επιχείρηση, κατά τη διάρκεια της οποίας τον εντόπισαν να μεταβαίνει με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Νυμφαίας για να πραγματοποιήσει έξοδο από τη χώρα μας.

Κατά τη διάρκεια ελέγχου που πραγματοποίησαν οι παραπάνω αστυνομικοί στο Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο, με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών “Laika” της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, εντόπισαν επιμελώς κρυμμένα στο χώρο των αποσκευών και κατάσχεσαν:

  • μία (1) νάιλον συσκευασία με κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη (MDMA), συνολικού βάρους 192,5 γραμμαρίων,
  • μία (1) νάιλον συσκευασία με ποσότητα ηρωίνης, βάρους 56,9 γραμμαρίων,
  • 102 ναρκωτικά δισκία και
  • έναν αυτοσχέδιο ηλεκτρονικό μηχανισμό υποκλοπής – καταγραφής στοιχείων δεδομένων τραπεζικών καρτών.

Επιπλέον κατασχέθηκαν το ανωτέρω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο καθώς επίσης και ένας πτυσσόμενος σουγιάς και ένα κινητό τηλέφωνο που βρέθηκαν στην κατοχή του δράστη.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑