Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on January 2nd, 2022 | by fileto

0

Μήνυμα Δημήτρη Μπαταλογιάννη για το 2022…

ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ – 2022 νέες ευκαιρίες δράσης!

Κοιτάζοντας με αισιοδοξία την Νέα Χρονιά που ξημέρωσε και προχωράει θα πρέπει να γίνουμε περισσότερο διεκδικητικοί μιας και η πανδημία έχει ουσιαστικά ισοπεδώσει τις ζωές μας.

Η Πολιτεία έχει χρέος να αναζητήσει εκείνα τα εργαλεία της Ανάπτυξης για την ανάταση της οικονομίας και της κοινωνικής αλληλεγγύης, που δεν θα περιορίζονται μόνο στο να επανέλθουμε σε μια συμβατή κανονικότητα.

Πέρα από τις απαγορεύσεις και το αίτημα για την συλλογική ευθύνη των πολιτών, πρέπει να επανέλθει και η ευθύνη της Κεντρικής Διοίκησης η οποία απέναντι στον πρώτο βαθμό Αυτοδιοίκησης δεν φέρθηκε ιδιαίτερα …. Αναπτυξιακά.

Από την άλλη και η Τοπική Αυτοδιοίκηση θα πρέπει πέρα από τις πολιτικές της αναφορές να υψώσει το ανάστημά της και να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.

Να αφήσει τους άσκοπους πανηγυρισμούς χωρίς περιεχόμενο και να σχεδιάσει όσα θέλουν οι Δημότες μας, πέρα και πάνω από κομματικά παιχνίδια.

Οι περιστάσεις είναι σοβαρές, ο χρόνος που διανύουμε απαιτεί δράση.Εμείς ως Μείζονα Αντιπολίτευση του Δήμου Παγγαίου, ως η Παράταξη «Σωστή Επιλογή» για τον Δήμο Παγγαίου, κινούμαστε με γνώμονα την Ανάπτυξη και την κοινωνική συνοχή του Δήμου μας.

Πάντα θα στηρίζουμε ότι βρίσκεται σε θετική κατεύθυνση, αλλά και θα διεκδικήσουμε ουσιαστικά μέτρα επανεκκίνησης της καθημερινότητας των Δημοτών μας!

Καλή Χρονιά σε όλους τους Δημότες μας με Υγεία, Δημιουργικότητα, νέες θέσεις εργασίας και Αισιοδοξία!

Ο επικεφαλής της Παράταξης

ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ για τον Δήμο Παγγαίου

Δημήτρης Μπαταλογιάννης


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑