Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on December 15th, 2023 | by fileto

0

Χαμός για τον Christopher Lambert στην CCON…

ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΑΜΕ ΩΣ CONNOR MACLEOD ΣΤΗΝ ΚΑΛΤ ΤΑΙΝΙΑ HIGHLANDER

Τα κόμικ είναι αγαπημένα σε όλες τις ηλικίες μια και οι υπερήρωες συγκινούν μικρούς και μεγάλους…

Κάθε χρόνο στην Στουτγάρδη διοργανώνεται η έκθεση CCON | COMIC CON STUTTGART στην οποία φέτος παραβρέθηκε ένας ήρωας των κόμικ ο Christopher Lambert.

Οι διοργανωτές από το καλοκαίρι ακόμη έλεγαν ότι «Μπορεί να υπάρξει μόνο ΕΝΑ» … και είμαστε στην ευχάριστη θέση να ΤΟΝ καλωσορίσουμε στο CCON | COMIC CON STUTTGART 2023 αποκλειστικά το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου.

Μιλάμε για τον Christopher Lambert, ο οποίος είναι γνωστό όνομα για τους θαυμαστές του φανταστικού είδους, ειδικά λόγω του ομώνυμου ρόλου του ως Connor MacLeod στην καλτ ταινία Highlander.

Έπαιξε επίσης τον αθάνατο Σκωτσέζο ξιφομάχο σε άλλες τρεις μεγάλου μήκους ταινίες και ένα επεισόδιο της ομώνυμης τηλεοπτικής σειράς.

Ο Γαλλοαμερικανός ηθοποιός έκανε την πρώτη του μεγάλη διεθνή εμφάνιση ως πρωταγωνιστής στο Greystoke (1984). Ένα χρόνο αργότερα, εμφανίστηκε στη μεγάλη οθόνη ως ο αναρχικός punk Fred στο Subway, σε σκηνοθεσία Luc Besson.

Από την αρχή της καριέρας του, ο Christopher Lambert, ο οποίος έχει ήδη εμφανιστεί σε περισσότερες από 100 παραγωγές – και η φιλμογραφία του συνεχίζει να μεγαλώνει. Ανάμεσά τους είναι επιτυχημένες ταινίες όπως The Sicilian (1987),

To Kill a Priest (1988), θρίλερ Knight Moves (1992), προσαρμογή βιντεοπαιχνιδιού στο Mortal Kombat (1995), Beowulf (1999) ή η κωμική μεταφορά Ghost Rider: Spirit of Vengeance (2011). Τον ηθοποιό μπορούμε να τον δούμε και σε γνωστές σειρές όπως το NCIS: Los Angeles ή το The Blacklist.

Εμείς ήμασταν εκεί μαζί με χιλιάδες θαυμαστές οι οποίοι δημιούργησαν το αδιαχώρητο…

ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ – YIANNIS DIMITRIADIS


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑