Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on October 5th, 2022 | by fileto

0

Συνάντηση Παντελεήμονος, Πέτσα, Στυλιανίδη

Συνάντηση εργασίας για τα θέματα που αφορούν στη Ροδόπη και ειδικότερα στην ενίσχυση του κοινωνικού και φιλανθρωπικού έργου της τοπικής Εκκλησίας, είχαν με τον Υφυπουργό Εσωτερικών κ. Στέλιο Πέτσα ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμων και ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στ. Στυλιανίδης.

Αφού ενημέρωσαν τον εκπρόσωπο της Ελληνικής Κυβέρνησης για τα προβλήματα και τις ανάγκες του Νομού Ροδόπης συζήτησαν, διεκδίκησαν και πέτυχαν τη δέσμευση του Υφυπουργού να στηρίξει το επόμενο διάστημα δια του Δήμου Κομοτηνής με ειδικές ονοματισμένες χρηματοδοτήσεις την εκπόνηση μελέτης που αφορά στη δημιουργία μιας νέας κοινωνικής δομής στα όρια του Δήμου Κομοτηνής, απολύτως χρήσιμης για την ενίσχυση του σημαντικού έργου που αναλαμβάνει η τοπική Εκκλησία.

Επίσης συμφωνήθηκε η χρηματοδότηση έργων που θα βελτιώσουν τους υφιστάμενους βρεφονηπιακούς σταθμούς της Μητρόπολης.

Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με το Δήμαρχο Κομοτηνής Γ. Γκαράνη αποφασίστηκε μόλις προχωρήσουν οι σχετικές διαδικασίες, να οργανωθεί και επίσκεψη του Υφυπουργού κ. Στέλιου Πέτσα στην Κομοτηνή προκειμένου να ανακοινωθούν αυτά αλλά και άλλα έργα που αφορούν στην τοπική αυτοδιοίκηση του Ν. Ροδόπης.

Ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στυλιανίδης ευχαρίστησε τον Στέλιο Πέτσα για την άμεση και θερμή ανταπόκριση του στα αιτήματα του Νομού και του ζήτησε να επισπεύσει το ταξίδι του στη Ροδόπη.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑