Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on July 27th, 2022 | by fileto

0

Με φορτηγά και ΙΧ οι διακινητές οργιάζουν

Συνελήφθησαν προχθές και χθες (25 και 26-7-2022), σε περιοχές του Έβρου και της Καβάλας, απ ό αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, Ορεστιάδας και Καβάλας, τρεις αλλοδαποί (3) διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, προχθες το πρωί στον οικισμό Αμφιτρίτης Έβρου, αστυνομικοί της Ειδικής Επιχειρησιακής Ομάδας Επέμβασης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης συνέλαβαν τον έναν διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στην ενδοχώρα έξι (6) μη νόμιμους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι ο οδηγός – διακινητής προηγουμένως δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών, συνέχισε την πορεία του αναπτύσσοντας ταχύτητα και πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς, ενώ προσέκρουσε σε δύο οχήματα και τελικά ακινητοποιήθηκε, χωρίς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός. Μετά την ακινητοποίηση του οχήματος ο δράστης – διακινητής επιχείρησε να διαφύγει χωρίς να τα καταφέρει, ενώ αντιστάθηκε κατά τη σύλληψή του.

Στη δεύτερη περίπτωση, χθες το πρωί στην παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Καβάλας, αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας συνέλαβαν τον δεύτερο διακινητή, διότι οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο μετέφερε παράνομα στην ενδοχώρα δύο (2) μη νόμιμους μετανάστες.

Στην τρίτη περίπτωση, χθες το πρωί στο Διδυμότειχο, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου συνέλαβαν τον τρίτο διακινητή, διότι τον εντόπισαν να επιβιβάζει σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο πέντε (5) μη νόμιμους μετανάστες προωθώντας τους παράνομα στην ενδοχώρα.

Κατασχέθηκαν τα παραπάνω οχήματα, χρηματικά ποσά και κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑