Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on April 10th, 2022 | by fileto

0

Ναρκωτικά σε δύο περιπτώσεις

Συνελήφθησαν προχθες (8-4-2022), σε περιοχές της Καβάλας και της Ροδόπης, στο πλαίσιο ειδικών δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ορεστιάδας και Ροδόπης, ένας ημεδαπός και δύο αλλοδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, προχθες το μεσημέρι, σε επαρχιακή οδό της Καβάλας, στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης, αστυνομικοί του αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ορεστιάδας συνέλαβαν τον ημεδαπό δράστη, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ..Ε αυτοκίνητο και να μεταφέρει ποσότητα ηρωίνης.

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου ναρκωτικών «ΜΟΡΦΕΑ» στο όχημα που οδηγούσε ο δράστης, όπου εντόπισαν επιμελώς κρυμμένη, σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη μία συσκευασία με ηρωίνη, βάρους 120 γραμμαρίων, ενώ στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκαν μία ακόμη συσκευασία με 3 γραμμάρια ηρωίνης και το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ.

Στη δεύτερη περίπτωση , το ίδιο μεσημέρι, στην Κομοτηνή, αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, συνέλαβαν τους δύο αλλοδαπούς, διότι εντόπισαν στην κατοχή και τις οικίες τους, μεταξύ άλλων, πέντε συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 712,9 γραμμαρίων και δύο (2) μεταλλικούς θρυμματιστές.

Κατασχέθηκαν οι παραπάνω ποσότητες ναρκωτικών, οι θρυμματιστές, ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, χρηματικό ποσό και κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση για τις δύο υποθέσεις ενεργούν η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ορεστιάδας και το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑