Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on September 13th, 2023 | by fileto

0

Αμφισβητείται η δυνατότητα Μέτιου να κερδίσει…

Δύο εφημερίδες και ιστοσελίδες έχουν καυστικά άρθρα για τον περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο και εμφανίζουν το ενδεχόμενο να υποστεί εκλογική καθίζηση.

Η Political στο πρωτοσέλιδό της έχει τίτλο: “Σε δυσμένεια ο Χρήστος Μέτιος από τον λαό της Θράκης” και μέσα στην σελίδα 9 αναφέρει χαρακτηριστικά: “στο Μέγαρο Μαξίμου παίρνουν αποστάσεις από τον τοπάρχη της Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, ο οποίος έχει πληγώσει τους πολίτες με την στάση και την αδράνειά του στις πυρκαγιές, καθώς και από το γεγονός ότι στα έξι χρόνια που είναι στο τιμόνι της περιφέρειας, δεν έχει κάνει απολύτως τίποτε για τον τόπο…

Και συνεχίζει: “Ο λαός της Θράκης κάνει λόγο για “πολιτική μετριότητα” και ήδη τα γαλάζια στελέχη της περιοχής (δήμαρχοι και τοπικοί φορείς) έχουν αρχίσει να συσπειρώνονται γύρω από την υποψηφιότητα του προέδρου του Επιμελητηρίου Έβρου, Τάκη Τοψίδη ο οποίος είχε χάσει για λίγους ψήφους στις προηγούμενες εκλογές από τον Μέτιο…”

Παράλληλα σε δημοσιεύματα πολλά κυβερνητικά στελέχη που κινδυνεύουν να απομακρυνθούν από την κυβέρνηση έχουν ξεκινήσει να ανοίγουν το στόμα τους και είναι έτοιμοι να ρίξουν ευθύνες στον Χρήστο Μέτιο για το ότι συνέβη με τις πυρκαγιές στον Έβρο, αφήνοντας να εννοηθεί ότι έγιναν από την πλευρά της Περιφέρειας, λάθη!

Την ίδια στιγμή η εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ που στήριζε αναφανδόν τον Χρήστο Μέτιο έχει σήμερα το εξής σχόλιο:

Τι δείχνουν οι μυστικές δημοσκοπήσεις της ΝΔ για τους «γαλάζιους» υποψήφιους περιφερειάρχες

Σύµφωνα µε όσα µου έλεγαν οι καλά γνωρίζοντες τις µυστικές δηµοσκοπήσεις που διενεργούνται στην Πειραιώς, τα πράγµατα είναι µάλλον σκούρα για τη Ρόδη Κράτσα στο Ιόνιο, αφού η υποψηφιότητά της είναι σαφές ότι δεν τραβάει εδώ και καιρό.

Την ίδια στιγµή, δύσκολες µάχες δίνουν ο Αλκιβιάδης Στεφανής στο Β. Αιγαίο και ο Γιώργος Κασαπίδης στη ∆. Μακεδονία, ενώ στην ίδια κατηγορία προστέθηκε µε εµφατικό τρόπο, µετά τα γεγονότα του Εβρου, και ο Χρήστος Μέτιος στην Αν. Μακεδονία και Θράκη.

ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ POLITICAL

Political 13.09.23 – Political.gr || Newspaper


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑