Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on March 3rd, 2023 | by fileto

0

Τους τσάκωσαν στην Καβάλα με κλοπιμαία

ΕΙΧΑΝ ΚΛΕΨΕΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΕΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΚΙΝΗΣΟΥΝ

Στην Καβάλα συνελήφθησαν χθες Πέμπτη, 2 Μαρτίου, τρεις νεαροί άνδρες από τις Φέρες, που το βράδυ της προηγούμενης ημέρας, αφού είχαν αφαιρέσει πρώτα σταθμευμένο Ι.Χ., στη συνέχεια διέρρηξαν σπίτι στην περιοχή των Φερών. 

Άμεσα ειδοποιήθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Φερών και εξέδωσε αναζήτηση των δραστών, οι οποίοι τελικά εντοπίστηκαν στην Καβάλα με το κλεμμένο αυτοκίνητο και ακινητοποιήθηκαν από Αστυνομικούς της Ασφάλειας.

Στη συνέχεια, οι νεαροί δράστες προσήχθησαν στο Α.Τ. Φερών στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, όπου και ακολούθησε η προανάκρισή τους, ενώ τις επόμενες ημέρες πρόκειται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι στην κατοχή τους βρέθηκαν τα κλοπιμαία αντικείμενα, μεταξύ των οποίων φο-μπιζού και ένα πορτοφόλι, καθώς επίσης και ένα μεταλλικό σφυρί, ένα αναδιπλούμενο κατσαβίδι και ένας σουγιάς, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Συνελήφθησαν την 2-3-2023 το πρωί σε περιοχή της Καβάλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας και κατόπιν σχετικών αναζητήσεων που εκδόθηκαν από το Αστυνομικό Τμήμα Φερών, τρεις ημεδαποί, κατηγορούμενοι για κλοπή τροχοφόρου, κλοπή και παράβαση του νόμου περί όπλων κατά περίπτωση.

Ειδικότερα όπως διαπιστώθηκε οι δράστες, βραδινές ώρες της 1/2-3-2023 αφαίρεσαν από τις Φέρες Έβρου Ι.Χ.Ε. όχημα, ενώ ακολούθως διέρρηξαν οικία του οικισμού αφαιρώντας από το εσωτερικό της διάφορα φο μπιζού και ένα πορτοφόλι, τα οποία βρέθηκαν εντός του οχήματος και κατασχέθηκαν. Επιπλέον κατασχέθηκαν ένα μαχαίρι που βρέθηκε στην κατοχή του ενός δράστη, διαρρηκτικά εργαλεία, κινητά τηλέφωνα και το ανωτέρω Ι.Χ.Ε. όχημα προκειμένου να αποδοθεί στην ιδιοκτήτριά του.

Ενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Φερών.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑