Uncategorized

Published on January 13th, 2024 | by fileto

0

Νέα σύλληψη δραστών για απάτη…

Συνελήφθησαν προχθες το μεσημέρι, στην Αλεξανδρούπολη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αλεξανδρούπολης, δύο αλλοδαποί σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της σύστασης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση και της απάτης. Η σχετική δικογραφία περιλαμβάνει και άγνωστους συνεργούς τους που αναζητούνται.

Αναλυτικότερα, άγνωστοι δράστες συνεργοί των συλληφθέντων επικοινώνησαν τηλεφωνικά με τον παθόντα και προφασιζόμενοι ότι η κόρη του έχει τραυματισθεί και χρειάζεται άμεση χειρουργική επέμβαση, του ζήτησαν να καταβάλει χρηματικό ποσό για την πραγματοποίηση της επέμβασης και να τα τοποθετήσει σε προκαθορισμένο σημείο.

Έπειτα από καταγγελία του περιστατικού πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, κατά τη διάρκεια της οποίας εντοπίστηκαν οι αλλοδαποί δράστες στο προκαθορισμένο σημείο να παραλαμβάνουν τα συμφωνηθέντα χρήματα τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον δικαιούχο τους

Σημειώνεται ότι κατά την σύλληψη των δραστών αντιστάθηκαν σθεναρά.

Επιπλέον κατασχέθηκαν το παραπάνω όχημα ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων και δύο κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν στην κατοχή των δραστών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση, συνεχίζονται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, για την ταυτοποίηση των συνεργών τους και την εξακρίβωση τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑