Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on July 13th, 2022 | by fileto

0

Διακινητές σε Θρυλόριο Ροδόπης και Πύθιο Έβρου

Συνελήφθη χθες (12-7-2022) το απόγευμα, στον οικισμό Θρυλορίου Ροδόπης, απ ό αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης ένας (1) αλλοδαπός διακινητής, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη διότι οδηγώντας Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο μετέφερε παράνομα στην ενδοχώρα επτά (7) μη νόμιμους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι ο οδηγός – διακινητής προηγουμένως δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς. Τελικά το όχημα ακινητοποιήθηκε μετά από πρόσκρουση σε προαύλιο χώρο οικίας, χωρίς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός, ενώ ο δράστης επιχείρησε να διαφύγει πεζός χωρίς όμως να τα καταφέρει.

Επιπλέον, διαπιστώθηκε ότι ο διακινητής στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης και οι πινακίδες κυκλοφορίας του οχήματος είναι πλαστές.

Κατασχέθηκαν το παραπάνω όχημα, χρηματικό ποσό και ένα ζεύγος πλαστών πινακίδων κυκλοφορίας.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών.

ΚΑΙ ΠΡΟΧΘΕΣ

Συνελήφθησαν προχθες (11-7-2022) το πρωί, σε αγροτική περιοχή πλησίον του οικισμό Πυθίου Έβρου, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας , δύο ημεδαποί διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δράστες, διότι τους εντόπισαν να επιβιβάζουν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο επτά (7) μη νόμιμους μετανάστες με σκοπό την μεταφορά τους στην ενδοχώρα .

Κατασχέθηκαν το παραπάνω όχημα, χρηματικά ποσά και κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου .


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑