Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on July 26th, 2023 | by fileto

0

Στις Σέρρες έπεσε το Τζόκερ…

Εκατομμυριούχος εν μια νυκτί έγινε ένας υπερτυχερός κάτοικος Σερρών, που κέρδισε περισσότερα από 3,5 εκατ. ευρώ στο ΤΖΟΚΕΡ.

Ο μεγάλος νικητής κατέθεσε το «χρυσό» δελτίο του στο κατάστημα ΟΠΑΠ της κ. Μαρίας Αντωνίου και είδε την τύχη να του χαμογελά: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που φέραμε τύχη σε κάποιον συμπολίτη μας. Από χθες το βράδυ δεν έχουν σταματήσει να χτυπάνε τα τηλέφωνα. Όλος ο κόσμος στην περιοχή μιλάει για το ευτυχές γεγονός», τονίζει η κα Αντωνίου.

Ποδαρικό στις επιτυχίες

Αυτή ήταν η πρώτη μεγάλη επιτυχία που καταγράφει το κατάστημα ΟΠΑΠ της κ. Αντωνίου, στα περίπου δύο χρόνια λειτουργίας του: «Ακόμα προσπαθούμε να το συνειδητοποιήσουμε. Δεν γνωρίζουμε το νικητή αλλά σίγουρα θα μπορεί πλέον να ατενίζει ξέγνοιαστα το μέλλον», αναφέρει η κ. Αντωνίου, ενώ σχετικά με το τυχερό δελτίο υπογραμμίζει: «Σύμφωνα με τα στοιχεία από την επίσημη ιστοσελίδα του ΟΠΑΠ, το τυχερό δελτίο είχε συμπληρωμένες 120 στήλες με αριθμούς προσωπικής επιλογής. Εκτός από την επιτυχία στην πρώτη κατηγορία του παιχνιδιού με κέρδη 3.484.785,36 ευρώ, σημείωσε και 19 επιτυχίες στη 2η κατηγορία, με κάθε επιτυχία να κερδίζει από 3.121,75 ευρώ».


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑