Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on March 4th, 2023 | by fileto

0

Τραγική επιβεβαίωση για τον 22χρονο Ιορδάνη Αδαμάκη…

ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΣΩΡΟΣ ΤΟΥ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΟΥ ΚΑΒΑΛΙΩΤΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ

Το βράδυ της Παρασκευής ταυτοποιήθηκε η σωρός του 22χρονου Καβαλιώτη Ιορδάνη Αδαμάκη ο οποίος έχασε τη ζωή του στο τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών.

Την τραγική είδηση την έκανε γνωστή ο αδερφός του με ανάρτησή του στα social media: «Δυστυχώς ταυτοποιήθηκε πριν λίγο η σορός του αδερφού μου, Ιορδάνη Αδαμάκη. Αδερφέ μου, πραγματικά δεν μπορώ να βρω λόγια να σε αποχαιρετήσω. Για την κηδεία θα υπάρξει σχετική ενημέρωση».

Με ανάρτησή της η ομάδα του ΑΟ Καβάλα «αποχαιρετάει» τον πρώην ποδοσφαιριστή της: «Συντετριμμένοι ενημερωθήκαμε για τον θάνατο του νεαρού ποδοσφαιριστή, Ιορδάνη Αδαμάκη.

Ο Αδαμάκης ξεκίνησε τη καριέρα του στον Βρασίδα Νέας Περάμου και στη συνέχεια μετακινήθηκε στην ομάδα μας όπου και παρέμεινε μέχρι το 2020. Τη σεζόν 2019-2020 αγωνίστηκε στον Νέστο Χρυσούπολης με μορφή δανεισμού και στη συνέχεια επέστρεψε στην ομάδα μας όπου και παρέμεινε μέχρι το 2021. Επόμενος ποδοσφαιρικός σταθμός του ήταν η Ρόδος (2021-2022), ενώ φέτος αγωνίστηκε για μισή σεζόν στο Θεσπρωτό.

Ο Α.Ο. Καβάλα εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του. Οι σκέψεις μας είναι μαζί σας. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει».

Η ανάρτηση του Πέτρου Πετρόπουλου

Καλό Παράδεισο λεβέντη μου. Καλό Παράδεισο αγόρι μου.

Είναι πολύ δύσκολες οι ώρες, Ιορδάνη Αδαμάκη, για την οικογένεια σου, τους φίλους σου, όλους εκείνους που σε αγάπησαν, σε λάτρεψαν,  σε ένοιωθαν διαρκώς δίπλα τους, σε ένοιωθαν το δικό τους παιδί.

Γιατί ο Ιορδάνης Αδαμάκης ήταν δικό μας παιδί. Ήταν και θα μείνει για μία ζωή, ο λεβέντης μας, το καμάρι του Α.Ο.Κ., της ΠΑΕ Καβάλα, που μας έκανε διαρκώς υπερήφανους είτε φορούσε την φανέλα με το καραβάκι στο στήθος είτε άλλης ομάδας.

Ήταν και ο δικός μας γιος και θα παραμείνει το παιδί μας, το καμάρι μας.

Καλό Παράδεισο Ιορδάνης μας και θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια σου. που νοιώθουμε όλοι μας πόσο δύσκολες στιγμές περνάει.

Κανένας πατέρας και καμία μάνα να μην βρεθεί στη θέση των γονιών του Ιορδάνη.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑