Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on December 21st, 2023 | by fileto

0

Σκύλος στη Μυτιλήνη μύρισε ναρκωτικά

Στη σύλληψη ημεδαπού προέβησαν στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (Π.Ο.ΔΙ.Ν.) του Κεντρικού Λιμεναρχείου Μυτιλήνης για παράβαση της νομοθεσίας «περί εξαρτησιογόνων ουσιών».

Ειδικότερα, την 18-12-23 κατά την εκφόρτωση φορτηγών οχημάτων από Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο προερχόμενο από το λιμάνι του Πειραιά διενεργήθηκε έλεγχος και κατόπιν ένδειξης αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ., εντοπίστηκε ύποπτο δέμα, το οποίο τέθηκε σε διακριτική επιτήρηση.

Την 19-12-23 προσήλθε ο 19χρονος για την παραλαβή του και ακινητοποιήθηκε από τα προαναφερθέντα στελέχη σε συνεργασία με προσωπικό της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λέσβου. Κατόπιν διενέργειας ελέγχου σε υπόψη δέμα ανερεύθησαν δύο πλαστικές ανισοβαρείς συσκευασίες περιέχουσες φυτικά αποσπάσματα κάνναβης, συνολικού βάρους 2 κιλών και 73 γραμμαρίων.

Ακολούθησε έρευνα στην οικία του με την παρουσία δικαστικού λειτουργού, όπου βρέθηκαν:

-δύο πλαστικές συσκευασίες και ένα πλαστικό κουτί που περιείχαν φυτικά αποσπάσματα κάνναβης, συνολικού βάρους 8,25 γραμμαρίων,

-μία χάρτινη συσκευασία περιέχουσα λευκή συμπαγή ουσία άγνωστης σύνθεσης, βάρους 4,48 γραμμαρίων,

-τέσσερις (04) συσκευές κινητής τηλεφωνίας,

-τρεις (03) ζυγαριές ακριβείας.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης που διενεργεί την προανάκριση κατασχέθηκαν οι ανωτέρω ποσότητες ναρκωτικών ουσιών, και το χρηματικό ποσό των εξακοσίων τριάντα πέντε (635) ευρώ.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑