Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on May 16th, 2023 | by fileto

0

Κοσμοσυρροή στην ομιλία τη Ειρήνης Βρανά

Σε έναν κατάμεστο χώρο, στο “Marine” πραγματοποιήθηκε η κεντρική ομιλία της υποψήφιας βουλευτού της Νέας Δημοκρατίας κυρίας Ειρήνης Βρανά.

Η κυρία Βρανά ευχαρίστησε θερμά για την συμπαράσταση όλων των παρευρισκόμενων που έσπευσαν να εκδηλώσουν με την παρουσία τους την αποδοχή και την στήριξη τους στον πρόσωπο της.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν αιρετοί της τοπικής και περιφερειακής αυτοδιοίκησης, συνεργάτες από τον τραπεζικό, νομικό και επιχειρηματικό χώρο και πλήθος αγαπημένων φίλων της ιδίας και της παρατάξεως.

Η κυρία Βρανά τόνισε κατά την διάρκεια της πρώτης επίσημης ομιλίας της την πρόθεση της να υπογράψει με τους πολίτες του τόπου “ μία συμφωνία κυρίων, μία συμφωνία αλήθειας!”και ανέφερε ότι όσοι την γνωρίζουν προσωπικά μπορούν να επιβεβαιώσουν ότι δεν είναι άνθρωπος ούτε των μεγάλων λόγων ούτε των ψεύτικων εντυπώσεων.

Συγκεκριμένα δήλωσε με έκδηλη συγκίνηση ότι:

Είστε συνοδοιπόροι στην πιο κρίσιμη προσπάθεια… και δική μου προσωπικά και της χώρας μας …

Να κρατήσουμε την Ελλάδα μας στον σύγχρονο κόσμο της ανάπτυξης!!!

Να γίνω μια νέα φωνή που θα είναι πάντα δίπλα στον πολίτη,

πάντα στην πρώτη γραμμή για την πρόοδο του τόπου μας,

πάντα πιστή στην μεγάλη παράταξη της Ν.Δ.” τονίζοντας ότι στα πολιτικά δρώμενα του τόπου ήρθε για να μείνει!

Είμαι στην Καβάλα όπου γεννήθηκα και μεγάλωσα,

στην Καβάλα που τα τελευταία 7 χρόνια ζω, εργάζομαι, έχω την οικογένεια μου, το σπίτι μου, στην Καβάλα που πλέον χτίζω το μέλλον μου.”

Εξέφρασε με θέρμη ότι βασική προϋπόθεση για να συμβούν όλα όσα ανέφερε είναι το Κόμμα της Νέας Δημοκρατίας να είναι ξανά κυβέρνηση και να μπορεί να εφαρμόσει το πρόγραμμα της για την τετραετία 2023-2027.

Ένα πρόγραμμα πλήρες, συνεκτικό, ρεαλιστικό και κοστολογημένο που καλύπτει όλους τους τομείς υπό την ηγεσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.”

Η υποψήφια Βουλευτής σημείωσε πως οι δεσμεύσεις της Ν.Δ στο πλαίσιο του γενικού προγράμματος διακυβέρνησης για το 2023-2027 περιλαμβάνει έργα που ήδη υλοποιούνται και ανοίγουν τον δρόμο και για την ταχύτερη πρόοδο της Π.Ε Καβάλας.

Μεταξύ άλλων ανέφερε το έργο της σιδηροδρομικής σύνδεσης του εμπορικού λιμένα της Νέας Καρβάλης με τους Τοξότες Ξάνθης και μίλησε για την απτή προοπτική “η περιοχή να αποτελέσει κόμβο μεταφορών με οδικές, σιδηροδρομικές, θαλάσσιες και αεροπορικές συνδέσεις που θα κάνει τον εμπορικό λιμένα πύλη εισόδου και εξόδου του εμπορίου Βορρά- Νότου, Δύσης και Ανατολής!”.

Δεν αμέλησε να αναφέρει ότι οι τεχνικές δυσκολίες που παρουσιάστηκαν στην σύμβαση παραχώρησης του Φίλιππος Β΄ ήδη ξεπερνιούνται και ότι σύντομα “συνολικά το λιμενικό σύστημα της Καβάλας θα γίνει ένας ισχυρός κινητήρας -παράγοντας της τοπικής ανάπτυξης για να αναφερθεί στη συνέχεια στις δυνατότητες και τις βελτιώσεις που μπορούν να επιτευχθούν στον Τουριστικό τομέα.

Ο τουρισμός είναι το οξυγόνο της καθημερινής κίνησης της οικονομίας μας”. Σημείωσε ότι “Βελτιώνοντας την παροχή υπηρεσιών και αναπτύσσοντας τις υποδομές φιλοξενίας μπορεί να προσελκύσει όλος ο νομός περισσότερους επισκέπτες ανάμεσα τους και αυτούς που προέρχονται από προηγμένες οικονομικά χώρες, βελτιώνοντας ταυτόχρονα τον μέσο όρο δαπάνης ανά ταξίδι έτσι ώστε το οικονομικό όφελος να είναι μεγαλύτερο.”

Η κυρία Βρανά εξέφρασε την απόλυτη προσήλωση της να προσφέρει στους συντοπίτες της την τεχνογνωσία της για θέματα που γνωρίζει καλά μέσω του επαγγελματικού και βιωματικού της υλικού όπως είναι ο τουρισμός, οι μεταφορές, το λιμάνι, οι επενδύσεις και ολοκλήρωσε θίγοντας τα δικαιώματα της γυναίκας, της μητέρας, των παιδιών, των ηλικιωμένων, της ελληνικής οικογένειας, θέματα που επί προσωπικού αντιμετωπίζει καθημερινά ως γυναίκα, εργαζόμενη, κόρη και μητέρα .

Ζητώντας έμπρακτα την εμπιστοσύνη των συμπολιτών της να της επιτρέψουν να αποτελέσει τη Νέα φωνή, τη Νέα δική τους Επιλογή στα έδρανα της Βουλής εκπροσωπώντας τους για να μπορέσει να εκφράσει το νέο και την ανανέωση που κάθε φορά είναι αναγκαία στην ζωή και φυσικά και στην πολιτική, κατέληξε πως:

Οι πολίτες διαλέγουν, κρίνουν , συγκρίνουν και διαπιστώνουν πλέον ότι η πρόοδος τελικά έχει χρώμα γαλάζιο” και ταυτόχρονα κάλεσε άπαντες την ερχόμενη Κυριακή των εθνικών εκλογών να στηρίξουν ηχηρά το μήνυμα της Νέας Δημοκρατίας για αυτοδυναμία, να πρυτανεύσει η λογική & να ψηφίσουν σωστά , βάζοντας

Σταυρό στην πρώτη του ψηφοδελτίου της Ν.Δ της Π.Ε. Καβάλας.

Στην ….ΕΙΡΗΝΗ ΒΡΑΝΑ

Εν κατακλείδι διαβεβαίωσε ότι θα ανταποδώσει την εμπιστοσύνη των ψηφοφόρων της!


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑
  • WordPress › Error

    There has been a critical error on this website.

    Learn more about troubleshooting WordPress.