Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on October 26th, 2022 | by fileto

0

Ο Σταύρος Βαβίας πάει για βουλευτής

ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΗΣ ΑΜ-Θ

Εδώ και καιρό στην Χ. Τρικούπη, τα επιτελεία “τρέχουν με το γκάζι πατημένο” πηγαίνοντας από κάλπη σε κάλπη και από επιτυχία σε επιτυχία. Και αυτό δεν έχει σταματημό ενόψει της διαφαινόμενης προκήρυξης πρόωρων εθνικών εκλογών μέσα στους επόμενους μήνες.

Ο ίδιος ο Νίκος Ανδρουλάκης έχει θέσει τα στελέχη του κόμματος σε εκλογική ετοιμότητα ήδη από τον περασμένο Μάρτιο, “τρέχοντας” ένα “100αρι” οργανωτικών διεργασιών που δεν έχει ξανασυμβεί εδώ και πολλά χρόνια στο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και θυμίζοντας άλλες εποχές, δίνει διαρκώς δύναμη στους συνεργάτες του να λειτουργούν στο “μάξιμουμ” για να έρθουν αποτελέσματα θετικά τόσο για την παράταξη όσο, πρωτίστως, για την Ελλάδα, τις Ελληνίδες και τους Έλληνες που έχουν την ανάγκη να πιστέψουν ξανά στην πολιτική.

Σύμφωνα με αποκλειστικές και έγκυρες πληροφορίες του “THE SOCIALIST”(opens in a new tab) μέσα στον Νοέμβριο, αναμένεται να ανακοινωθούν τόσο οι νέοι Τομεάρχες με “εκπλήξεις” ανάμεσα στα ονόματα που “ακούγονται” για τους Γραμματείς και Αναπληρωτές Γραμματείς των Τομέων.

Ποιος πάει που;

Ο Γιώργος Πεταλωτής θα κατέβει υποψήφιος βουλευτής στον Νότιο Τομέα της Αθήνας, μαζί με Τόνια Αντωνίου, Παύλο Χρηστίδη, Θόδωρο Παπαθεοδώρου κ.λ.π.).

Άρα ο δρόμος για υποψηφιότητα του Γιώργου Πετρίδη στην  Περιφέρεια ΑΜ-Θ είναι ξεκάθαρος. 

Στην Περιφερεια ΑΜ-Θ ο Νίκος Ανδρουλάκης παίρνει τον Σταύρο Βαβία από την παράταξη Τοψίδη και τον βάζει στο ψηφοδέλτιο του Έβρου.

Για την Καβάλα έχουμε ξεκάθαρα το δίδυμο Λεωνίδας Παππάς και Δημήτρης Παπουτσής.

Στην Δράμα έχουμε και πάλι την Χαρά Κεφαλίδου, αλλά με άλλους δύο δυνατούς τον Τάσο Νικολαίδη και τον Δαμιανό Καγγελίδη.

Στην Ροδόπη ξανακατεβαίνει ο Ιλχάν Αχμέτ (εν ενεργεία βουλευτής) και ο Γιώργος Μανανάς.

Στον Έβρο έχουμε Σταύρο Βαβία, Λευτέρη Χαμαλίδη, Δροσιά Μουλατζίδου και Στέλιο Παναγούτσο.

Τέλος ερωτηματικό παραμένει το ψηφοδέλτιο της Ξάνθης όπου εκεί το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ έχει βουλευτή τον γνωστό Μπουρχάν Νετζαντή Μπαράν.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑