Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on October 11th, 2022 | by fileto

0

Όχι φρένο Χρήστο… Γκάζι!

Σύμφωνα με πληροφορίες ο περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος όπου σταθεί κι όπου βρεθεί με συνεργάτες του, τους επισημαίνει έναπράγμα: Τέρμα το φρένο, πατήστε γκάζι, εκλογές έρχονται!

Βέβαια αυτό το λέει, για να το ακούει ο ίδιος μια και έχει έναν μονότονο Χριστόδουλο Τοψίδη να του επισημαίνει με δελτίο Τύπου ότι: “Ακόμη μία φωτογραφική παράσταση προσπάθησε να δώσει ο Χρήστος Μέτιος στην Καβάλα, βάζοντας ως κομπάρσους κάποιους υπαλλήλους της Περιφέρειας και τους γνωστούς μισθοφόρους του αφενός για να «γεμίζει» η φωτογραφία και αφετέρου για να μας πει ότι έκανε σύσκεψη για την πορεία των έργων που αφορούν την Καβάλα.

Είναι αστείο αυτό που επιχειρούν να κάνουν ο Περιφερειάρχης και οι μισθοφόροι συνεργάτες του, καθώς όλοι γνωρίζουν ότι οι «συντηρήσεις» δεν είναι έργα, αλλά υποχρέωση της εκάστοτε διοίκησης της Περιφέρειας και κάθε Περιφέρειας. «Συντηρήσεις» γινόταν πάντα ακόμη και όταν δεν υπήρχε ούτε αιρετή, ούτε κρατική Περιφέρεια και αυτονόητα πάντα θα γίνονται.

Δυστυχώς είναι τραγικό ότι έχει παρέλθει το 80 % της θητείας και δεν υπάρχουν εκτελεσμένα έργα πλην των … συντηρήσεων. Ποτέ και πουθενά καμία διοίκηση δεν μπόρεσε να πετύχει το απόλυτο τίποτε.

Ο Χρήστος Μέτιος και  οι μισθοφόροι του, δυστυχώς για την περιοχή μας, το πέτυχαν. Αυτή είναι η αλήθεια και δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από «θα» και δήθεν «εντάξεις» και περιβόητες «μελέτες».

Όταν έχεις διανύσει το 80 % της θητείας σου οφείλεις να έχεις παράγει, να έχεις τελειώσει κάποια έργα. Αυτή είναι η αδυσώπητη αλήθεια!”

Δεν γνωρίζουμε αν οι απόψεις του κυρίου Τοψίδη αποτυπώνουν την πραγματικότητα, αλλά η αλήθεια είναι ότι τα πολυάριθμα στελέχη του κυρίου Μέτιου που αμοίβονται επαρκώς, δεν κάνουν και την καλύτερη διαφήμιση στον …ευεργέτη τους!

Γιαυτό κύριε Χρήστο Μέτιο, αντί να απευθύνεστε σε άλλα στελέχη και να τους ζητάτε μεγαλύτερη στήριξη, καλύτερα να πείσετε τους συνεργάτες σας να πατήσουν γκάζι όχι στα λόγια αλλά στα έργα…

Όσο για σας καλύτερα να βγείτε στο ξέφωτο και να διαφημίσετε το έργο σας… Αν υπάρχει!

Όσο για τον κύριο Τοψίδη, ες αύριον τα σπουδαία!


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑