Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on March 24th, 2024 | by fileto

0

Τι είπε για τη ΝΟΔΕ Καβάλας ο Μακάριος Λαζαρίδης

ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ : “Δεν έχω σχέση με τη ΝΟΔΕ Καβάλας – Δεν θα έπρεπε να υπάρχουν οι τοπικές οργανώσεις – θα πρέπει να αποκτήσουν περιφερειακό χαρακτήρα – Το είπα και στον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη” δήλωσε χαρακτηριστικά στο πλαίσιο της μεσημβρινής εκπομπής του Center TVOn Camera News

“Αν καλεστω σε κάποια ευρεία σύσκεψη, φυσικά και δεν θα πάω, και η αιτία είναι λόγω των προσώπων που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή , οι οποίοι μόνο κακό κάνουν στη Νέα Δημοκρατία.”

“Θα έρθει η ώρα των εκλογών και θα αντικατασταθούν” δήλωσε ο βουλευτής της Ν.Δ.

Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ

Άμεση ήταν η απάντηση των στελεχών της ΔΕΕΠ της Ν.Δ. στην κριτική του βουλευτή της Π.Ε. Καβάλας της Ν.Δ. ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ Μακαρίου Λαζαρίδη στο πλαίσιο της εκπομπής του Center TVOn Camera News σχετικά με την τακτική που έχουν υιοθετήσει τα τελευταία χρόνια πρωτοκλασάτα ονόματα της τοπικής οργάνωσης.

Πιο συγκεκριμένα η απάντηση ήρθε μέσω του διαδικτύου, αρχικά από τον. Ιορδάνης Παπαντίδης και σε δεύτερη φάση από τον πρόεδρο της ΔΕΕΠ Babis Drakos .

Πιο συγκεκριμένα ο κύριος Δράκος έγραψε: “Τέτοιες συμπεριφορές, προερχόμενες από πρόσωπα μάλιστα που είναι και μέλη της Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα, μόνο κακό κάνουν στην παράταξη, ειδικά σε μια εποχή που η παράταξη δέχεται επιθέσεις από όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης.

Φαίνεται, δυό μήνες πριν τις εκλογές, δεν τον νοιάζει το καλό του κόμματος αλλά μόνο οι εμμονές του με όποιον δεν είναι μαζί του.”


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑