Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on April 15th, 2022 | by fileto

0

Βρήκαν γιατί έπεσαν πιστολιές στους Αμμολόφους πέρσι

Εξιχνιάσθηκε, από το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας σε συνεργασία με το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας Θεσσαλονίκης της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης υπόθεση απόπειρας ανθρωποκτονίας, σε βάρος τριών (3) ημεδαπών, που διαπράχθηκε μεσημβρινές ώρες την 1-9-2021, στην παραλιακή περιοχή Αμμόλοφων Καβάλας.

Συνελήφθησαν από τους παραπάνω αστυνομικούς, δυνάμει σχετικών Ενταλμάτων Σύλληψης των ελληνικών δικαστικών αρχών, μεσημβρινές ώρες της 14-4-2022, σε περιοχές της Θεσσαλονίκης, δύο ημεδαποί κατηγορούμενοι για απόπειρα ανθρωποκτονίας, παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και ληστεία.

Στη σχετική δικογραφία περιλαμβάνονται τέσσερις επιπλέον ημεδαποί, εκ των οποίων οι δύο κατηγορούμενοι για άμεση συνέργεια στις εν λόγω πράξεις και οι δύο για ηθική αυτουργία στα ανωτέρω αδικήματα.

Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, μεσημβρινές ώρες της 1-9-2021 άγνωστοι δράστες μετέβησαν σε παραλιακό κατάστημα – αναψυκτήριο στην παραλιακή περιοχή Αμμόλοφων Καβάλας, όπου πυροβόλησαν με πυροβόλα όπλα τους τρεις παθόντες, τραυματίζοντάς τους.

Ακολούθως οι δράστες αφαίρεσαν μία συσκευή καταγραφής κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης του καταστήματος και χρηματικό ποσό από τον έναν παθόντα, ενώ στη συνέχεια διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Από τον χώρο του καταστήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -2- κάλυκες και -1- βολίδα.

Από την ενδελεχή και συνδυαστική έρευνα ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία των ανωτέρω δραστών, εκ των οποίων οι δύο συλληφθέντες με τη συνδρομή ακόμη δύο δραστών ενήργησαν σε βάρος των θυμάτων κατ΄ εντολή των άλλων δύο ημεδαπών λόγω επαγγελματικών – οικονομικών διαφορών.

Την προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑