Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on February 16th, 2024 | by fileto

0

Νέα προϊόντα από τα Πλαστικά Θράκης

Η εισηγμένη με σημαντική δραστηριότητα στον κλάδο της συσκευασίας τροφίμων και βιομηχανικών προϊόντων στη Νοτιοανατολική Ευρώπη προχώρησε στο πλαίσιο της HORECA 2024 στην παρουσίαση μιας νέας γκάμας προϊόντων, με έμφαση στην καινοτομία και την κυκλική οικονομία.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Πάνος Δαλκαφούκης, Marketing Manager της Thrace Group «η παρουσία μας στη φετινή έκθεση ήταν άλλη μία απόδειξη πως ο Όμιλος Πλαστικά Θράκης διαρκώς εξελίσσεται και πρωτοπορεί στον κλάδο της συσκευασίας, αξιοποιώντας την μακρά εμπειρία, τη μοναδική τεχνογνωσία και καινοτόμο τεχνολογία που διαθέτει.

Παρά τις συνεχείς προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε, είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για τις επιδόσεις μας. Με τις νέες λύσεις που παρουσιάσαμε στην έκθεση HORECA, παράλληλα με τη δυναμική μας είσοδο στη χάρτινη συσκευασία, το χαρτοφυλάκιό μας διευρύνεται σημαντικά, απαντώντας ολοκληρωμένα στις απαιτήσεις της αγοράς και των πελατών μας.

Ο Όμιλος Πλαστικά Θράκης ενισχύει το σκοπό του να λειτουργεί ως one-stop-shop για ποτήρια take away, επηρεάζοντας θετικά με βιώσιμα προϊόντα όχι μόνο την αγορά αλλά και τις συνήθειες και την καθημερινότητα όλων μας».

Ειδικότερα ο όμιλος παρουσίασε τα ελαφρύτερα επαναχρησιμοποιούμενα ποτήρια της αγοράς, πρωτοβουλία της πλατφόρμας του ομίλου In the Loop, που πετυχαίνει μείωση των εκπομπών CO2 στο κύκλο ζωής του προϊόντος από τη δεύτερη κιόλας χρήση, τα επαναχρησιμοποιούμενα καπάκια για πλαστικά και χάρτινα ποτήρια, καθώς και το νέο πατενταρισμένο καπάκι για κρύα ροφήματα αποκλειστικά από χαρτί χωρίς τη χρήση πλαστικού, μία καινοτομία του Ομίλου Πλαστικά Θράκης.

Επιπλέον, παρουσιάστηκαν ανθεκτικές σακούλες απορριμμάτων, ειδικά σχεδιασμένες για την αγορά της HORECA.

Σύμφωνα με την εταιρεία στόχος είναι η κάλυψη των σύγχρονων αναγκών των πελατών της στους τομείς της άκαμπτης και εύκαμπτης συσκευασίας τροφίμων, ποτών, γαλακτοκομικών με γνώμονα την οικονομία, την εξατομίκευση και τη βιωσιμότητα και την κυκλική οικονομία με έμφαση τις συσκευασίες επανάχρησης.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑