Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on February 17th, 2022 | by fileto

0

Σε όχημα με πινακίδες Καβάλας 9αρι Μakarov και fullface

Απίστευτη καταδίωξη χθές το βράδυ από αστυνομικούς της ομάδας ΟΠΚΕ.

Eιδικότερα, λίγο μετά τις 22:00 στην οδό Μοναστηρίου στον κόμβο του ΚΤΕΛ Μακεδονία, αστυνομικοί της ομάδας ΟΠΚΕ διαπίστωσαν, ότι ύποπτο όχημα κινούνταν περίεργα παραβιάζοντας κόκκινο φανάρι.

Άμεσα έκαναν σήμα για έλεγχο στο λευκό όχημα με πινακίδες Καβάλας, με τους οι επιβαίνοντες σε αυτό να προσπαθούν να διαφύγουν.

Αμέσως ξεκίνησε καταδίωξη και στην Εθνική Οδό με κατεύθυνση προς Κατερίνη με τους αστυνομικούς της ΟΠΚΕ να διαπιστώνουν ότι στην έξοδο της Χαλάστρας, οι κακοποιοί ξεφορτώθηκαν από το όχημα ένα δέμα και συνέχισαν κανονικά την πορεία τους.

Να σημειωθεί, ότι οι αστυνομικοί της ομάδας ΟΠΚΕ μετά από ένα σημείο ηθελημένα παρακολουθούσαν από απόσταση δίχως φάρο και σειρήνα, γεγονός που έκανε τους κακοποιούς να νιώσουν ότι είχαν ξεφύγει από την καταδίωξη.

Λίγα μέτρα πιο κάτω όμως… για κακή τους τύχη η ομάδα ΟΠΚΕ τους ακινητοποίησε, συνέλεξε το δέμα που είχαν πετάξει προηγουμένως και διαπίστωσε, ότι μέσα σε αυτό υπήρχε ένα όπλο 9×18 Makarov και μια μπλούζα fullface.

Οι αστυνομικοί κάλεσαν άμεσα για ενισχύσεις με ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο για ναρκωτικά και την αντίστοιχη ομάδα να καταφθάνει στο σημείο.

Από την έρευνα δεν διαπιστώθηκε η κατοχή ναρκωτικών ουσιών, παρά μόνο η ιχνηλάτηση στο κάθισμα ενός εκ των δύο συλληφθέντων ίχνη ναρκωτικών ουσιών.

Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στο Α.Τ. Αμπελοκήπων με την υπόθεση να ερευνάται για τυχόν εμπλοκή τους σε κύκλωμα εκβιαστών στη Θεσσαλονίκη.

πηγη: lawandorder.gr – φωτο: αρχείο


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑