Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on May 6th, 2022 | by fileto

0

Συλλήψεις διακινητών και λαθρομεταναστών

Συνελήφθησαν Πέμπτη και Παρασκευή (5 και 6-5-2022), σε περιοχές της Καβάλας και της Ροδόπης, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Καβάλας και Ροδόπης τέσσερις (4) διακινητές, ένας ημεδαπός και τρεις αλλοδαποί, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες.Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, Πέμπτη απόγευμα, στο ύψος του οικισμού Αμυγδαλεώνα Καβάλας, αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας συνέλαβαν τους δύο διακινητές, διότι εντόπισαν τον ημεδαπό ως οδηγός και τον αλλοδαπό ως συνοδηγό να επιβαίνουν σε Δ.Χ.Ε. αυτοκίνητο (ταξί) και να μεταφέρουν παράνομα στην ενδοχώρα δύο (2) μη νόμιμους μετανάστες.

Στη δεύτερη περίπτωση, την Παρασκευή τις πρώτες πρωινές ώρες, στο ύψος της διασταύρωσης του οικισμού Βελκίου Ροδόπης, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών συνέλαβαν τους άλλους δύο αλλοδαπούς, διότι επιβαίνοντας σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο μετέφεραν παράνομα στην ενδοχώρα έξι (6) μη νόμιμους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι ο οδηγός – διακινητής στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης.

Κατασχέθηκαν δύο οχήματα και χρηματικό ποσό.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση για τις δύο υποθέσεις ενεργούν το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας και το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών Ροδόπης.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑