Εκδηλώσεις

Published on March 11th, 2022 | by fileto

0

Φεστιβάλ λεβάντας στον Έβρο

Την πρόταση για διοργάνωση «Φεστιβάλ Λεβάντας» στον Έβρο έκανε στην υφυπουργό Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη ο Χρήστος Μουταφίδης, της Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης (ΚοινΣΕπ) «Άρωμα Έβρου» και φαίνεται ότι βρήκε ευήκοα ώτα!

Όπως ανέφερε ο ίδιος στο Ράδιο Έβρος: «Θα γίνει ένας θεσμός, αυτό επιδιώκουμε, για να μπορεί να προσελκύει κόσμο και από όλη την Ελλάδα και από τις γειτονικές χώρες.

Θεωρήσαμε ότι είναι η κατάλληλη συγκυρία να οργανώσουμε κάτι τέτοιο για να τονωθεί η περιοχή μας“, υποστήριξε ο Χρήστος Μουταφίδης.

Συγκεκριμένα, προγραμματίζεται η διοργάνωση δύο βραδιών με… άρωμα λεβάντας την περίοδο του Ιουνίου, αρχής γενομένης από το φετινό καλοκαίρι.

Έχει ήδη καταρτιστεί με κάθε λεπτομέρεια ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα που θα περιλαμβάνει ζωντανή μουσική, χορό, ακόμα και… πικ-νικ στα μοναδικά κτήματα λεβάντας μεταξύ των χωριών Βάλτος και Φυλάκιο.

“Σε γενικό πλαίσιο θα είναι βραδιές τύπου πικ-νικ μέσα στα κτήματα λεβάντας με ζωντανή μουσική, όχι με παραδοσιακό χαρακτήρα, ίσως με τζαζ και έντεχνο περιεχόμενο“, αποκάλυψε για πρώτη φορά ο κ. Μουταφίδης.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑