Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on February 21st, 2022 | by fileto

0

Διακίνηση ναρκωτικών με δρομολόγια ΚΤΕΛ

Συνελήφθησαν χθες (20-2-2022) το απόγευμα στην Δράμα και στην Καβάλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, ένας αλλοδαπός και ένας ημεδαπός, για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία.

Ειδικότερα, μετά από εμπεριστατωμένες έρευνες διαπιστώθηκε ότι ο αλλοδαπός αποτελεί βασικό μέλος κυκλώματος που δραστηριοποιείται στη μεταφορά ναρκωτικών από τη Θεσσαλονίκη στην Καβάλα με τη συνδρομή συνεργών του και την περαιτέρω διακίνησή τους στην ευρύτερη περιοχή, χρησιμοποιώντας για τη μεταφορά των ναρκωτικών λεωφορεία του ΚΤΕΛ.

Ακολούθησε οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, κατά τ η διάρκεια της οποίας εντοπίστηκαν ο αλλοδαπός δράστης να αποβιβάζεται από λεωφορείο στο ΚΤΕΛ Δράμας και ο ημεδαπός συνεργός του να αποβιβάζεται από λεωφορείο στο ΚΤΕΛ Καβάλας και σε έλεγχο που ακολούθησε βρέθηκαν συνολικά στην κατοχή τους και στο εσωτερικό αποσκευής του ημεδαπού δράστη, τα εξής:

  • μία (1) νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 1 κιλού και 107 γραμμαρίων,
  • μία (1) νάιλον συσκευασία με ηρωίνη, βάρους 103,7 γραμμαρίων,
  • μία (1) νάιλον συσκευασία με κοκαΐνη, βάρους 3,4 γραμμαρίων.

Κατασχέθηκαν οι παραπάνω ναρκωτικές ουσίες και 2 κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑