Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on August 9th, 2023 | by fileto

0

Δυνατή ομάδα Τοψίδη στην Ξάνθη…

Επτά γυναίκες υποψήφιες Περιφερειακές Συμβούλους και εννέα άνδρες υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους στην ΠΕ Ξάνθης με την Περιφερειακή Σύνθεση, παρουσίασε ο επικεφαλής της παράταξης κος Χριστόδουλος Τοψίδης.

Η ανακοίνωση των ονομάτων έγινε σε ξενοδοχείο της πόλης από όπου ο κος Τοψίδης απηύθυνε έναν σύντομο διαδικτυακό χαιρετισμό.

Μεταξύ άλλων, ο επικεφαλής της Περιφερειακής Σύνθεσης, ανέφερε: «Ξέρω ότι αυτός ο τόπος, η Ξάνθη που βρίσκεται στο μέσον της Περιφέρειας μας, το σταυροδρόμι της Περιφέρειας με γεωπολιτικά πλεονεκτήματα ανεκτίμητης αξίας, δεν έχει ακόμη καταφέρει να αναδείξει τα συγκριτικά του πλεονεκτήματα, αλλά ούτε έχει πάρει και όλα όσα του αξίζουν ώστε να μπει σε κανονική και αληθινή αναπτυξιακή τροχιά λόγω της ανυπαρξίας της τωρινής Αρχής να αναλάβει τις ευθύνες της ή έστω να συνεχίσει το έργο που παρέλαβε από τον Αείμνηστο Γεώργιο Παυλίδη»

Περιγράφοντας τις αδρές γραμμές του προγράμματος της παράταξης, το οποίο θα ανακοινωθεί αναλυτικά σε μεταγενέστερη εκδήλωση, ο κος Τοψίδης υπογράμμισε ότι αυτό «στηρίζεται σε τέσσερις βασικούς άξονες:

Την Κοινωνία, την Τεχνολογία, το Περιβάλλον και την Οικονομία» και ότι «γύρω από αυτούς τους πυλώνες και σε συνδυασμό με τις πραγματικές ανάγκες όλων όσων ζούμε στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης φτιάξαμε το πρόγραμμά μας, το οποίο θα είναι σύντομα στη διάθεσή σας. Αλλά από τώρα μπορώ να σας πω ότι έχει στηριχθεί στην μελέτη των πραγματικών δεικτών και των αληθινών δεδομένων και όχι σε πλασματικούς αριθμούς και «μαγειρεμένα» αποτελέσματα»

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο επικεφαλής της Περιφερειακής Σύνθεσης στους ανθρώπους που απαρτίζουν την παράταξης σημειώνοντας με έμφαση:

«Η Περιφερειακή Σύνθεση δίνει χώρο έκφρασης και δημιουργίας εξίσου σε χριστιανούς και μουσουλμάνους, αλλά κυρίως σε ανθρώπους που αγαπούν τον τόπο, τη δουλειά, τον μόχθο και την προσφορά. Είναι άνθρωποι που η προσωπική διαδρομή του καθενός έχει δείξει ότι έχουν ιδέες, έχουν όραμα και ξέρουν να πετυχαίνουν στόχους»

Τα ονόματα των υποψηφίων:

Οι γυναίκες:

  1. ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ ΠΗΝΕΛΟΠΗ (ΝΟΠΗ), δικηγόρος
  2. ΚΟΤΣΑΚΗ ΔΗΜΗΤΡΑ, πρόεδρος Σωματείου ΑμεΑ Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης
  3. ΜΠΡΙΚΑ ΠΟΛΥΞΕΝΗ (ΞΕΝΙΑ), Διδάκτωρ Ιατρικής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης και επιστημονικά υπεύθυνη στο Καρδιολογικό Τμήμα του Νοσοκομείου Ξάνθης.
  4. ΝΤΙΡΕΚ ΓΕΣΙΜ, Οικονομολόγος
  5. ΠΑΥΛΑΚΑΚΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ, ιδιωτική υπάλληλος
  6. ΤΑΧΣΙΝΟΓΛΟΥ ΤΣΙΛΕΡ, νοσηλεύτρια
  7. ΦΩΤΙΑΔΟΥ ΒΙΚΤΩΡΙΑ, γιατρός ακτινολόγος  

Οι άνδρες:

  1. ΑΜΟΥΤΣΚΑ ΙΜΠΡΑΧΗΜ, Ψυχολόγος
  2. ΓΙΟΥΡΟΥΚ ΣΑΛΗ, ελεύθερος επαγγελματίας
  3. ΛΟΥΚΜΑΚΙΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (ΣΑΚΗΣ), ιδιοκτήτης κτηνοτροφικής μονάδας (Νέο Όλβιο)
  4. ΜΕΡΚΟΥΡΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ (ΣΠΥΡΟΣ), Πολιτικός Μηχανικός
  5. ΜΩΡΑΪΤΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ, Πρόεδρος Επιμελητηρίου Ξάνθης, επιχειρηματίας
  6. ΠΡΟΜΟΙΡΑΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ (ΑΡΓΥΡΗΣ), επιχειρηματίας στον κλάδο του Τουρισμού από το Πόρτο Λάγος & ελαιοπαραγωγός
  7. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ελεύθερος επαγγελματίας
  8. ΧΟΥΣΕΪΝΟΓΛΟΥ ΣΑΜΠΑΝ, Αγρότης
  9. ΧΑΤΖΗΓΚΕΝΕ ΙΡΦΑΝ, ηλεκτρολόγος αυτοκινήτων, νυν εκλεγμένος Σύμβουλος της Περιφερειακής Σύνθεσης και αντιπρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου ΑΜΘ


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑