Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on September 25th, 2023 | by fileto

0

Γαλάζια Tusk Force για τον Μέτιο;

Με εντολή Μητσοτάκη, κορυφαία στελέχη του κόμματος της κυβερνητικής πλειοψηφίας, “οργώνουν” την Περιφέρεια Αν. Μακεδονίας και Θράκης, προκειμένου να εκλεγεί και πάλι στη θέση του Περιφερειάρχη ο Χρήστος Μέτιος.

Μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές και την επίθεση που δέχθηκε ο νυν Περιφερειάρχης για ευθύνες που αναλογούσαν στην Περιφέρεια, σε ότι αφορά την ευθύνη διαχείρισης του συντονιστικού οργάνου για την επιτυχυνση του έργου κατάσβεσης, το Μέγαρο Μαξίμου διέκρινε μία πτώση της δημοτικότητας και της αποδοχής του κου Μέτιου.

Ετσι, με προσωπική εντολή του κου Μητσοτάκη, ανέλαβαν ρόλο “κυβερνητικής στήριξης” οι κ.κ. Τάσος Χατζηβασιλείου (Βουλευτής Σερρών), Νίκος Παναγιωτόπουλος (Βουλευτής Καβάλας – πρ. Υπουργός Αμυνας), Αννα Ευθυμίου (Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης), Γιώργος Γεωργαντάς (Βουλευτής Κιλκίς – πρ. Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης) και Γιώργος Σταμάτης (Βουλευτής Επικρατείας Ν.Δ.).

Το κλιμάκιο των στελεχών που προαναφέρθηκαν, έχει ήδη κάνει “πέρασμα” απο όλη την Περιφέρεια, και ήδη έχουν σχεδιαστεί οι επόμενες κινήσεις προκειμένου να αλλάξει το κλίμα υπερ του κου Μέτιου και υποψηφίων του συνδυασμού του, που έχουν την “έξωθεν καλή μαρτυρία” στην εκλογική βάση.

Χαρακτηριστικό είναι, ότι ο κ. Μέτιος σήκωσε μεγάλο βάρος της “κυβερνητικής απουσίας” απο τη Θράκη την ώρα των πυρκαγιών, κάτι που έχει αναγνωριστεί απο το Μέγαρο Μαξίμου που υποσχέθηκε έμπρακτη πολιτική και επιχειρησιακή βοήθεια για την επανεκλογή του στην ηγεσία της Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας και Θράκης. 


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑