Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on January 2nd, 2023 | by fileto

0

Θανατηφόρο με το καλημέρα στην Εγνατία Οδό

Ένας νεκρός και πολλοί τραυματίες είναι ο τραγικός απολογισμός  τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε την Πρωτοχρονιά στην Εγνατία Οδό Αλεξανδρούπολης-Κομοτηνής.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στο τροχαίο ενεπλάκη όχημα τύπου βαν, που μετέφερε λαθρομετανάστες και  κατευθύνονταν προς τη Θεσσαλονίκη με πολύ μεγάλη ταχύτητα. Έφυγε από την πορεία του στην περιοχή των Σαπών, με αποτέλεσμα ένας από τους πολλούς επιβαίνοντες να χάσει την ζωή του και αρκετοί να τραυματιστούν, ενώ ο οδηγός διακινητής φαίνεται να έφυγε.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, αφού σήμανε συναγερμός σε Αστυνομία, Πυροσβεστική και ΕΚΑΒ, μόλις ειδοποιήθηκαν για το τροχαίο δυστύχημα.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Χθες (1-1-2023) πρωινές ώρες, στην Εγνατία Οδό Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής, αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Αλεξανδρούπολης, εντόπισαν Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο να έχει ανατραπεί επί του οδοστρώματος.

Εντός του οχήματος, του οποίου ο οδηγός αναζητείται καθόσον μετέφερε παράνομα στην ενδοχώρα μη νόμιμους μετανάστες, εντοπίσθηκε ένας θανάσιμα τραυματισμένος αλλοδαπός ενώ έξωθεν αυτού εντοπίσθηκαν δεκαπέντε αλλοδαποί, εκ των οποίων τρεις τραυματίες, που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα. Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού Αλεξανδρούπολης.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑