Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on November 15th, 2022 | by fileto

0

Υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας και ο Γιάννης Εριφυλλίδης

Την υποψηφιότητα του για δήμαρχος Καβάλας στις εκλογές του 2023 και την προγραμματική διακήρυξη της δημοτικής παράταξης «Η Καβάλα Μπροστά» παρουσίασε το απόγευμα της Δευτέρας 14 Νοεμβρίου ο Γιάννης Εριφυλλίδης.

Η παρουσίαση έγινε στην καπναποθήκη Τσιμίνο σε μια προσπάθεια όπως είπε ο Γιάννης Εριφυλλίδης να αναδείξει την ανάγκη για την αξιοποίηση τους στο μέλλον.

Ανακοίνωσε 121 άτομα ονομαστικά τα οποία έχουν υπογράψει την προγραμματική διακήρυξη της παράταξης.

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ “Η ΚΑΒΑΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ” – ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΡΙΦΥΛΛΙΔΗΣ

ΑΡΧΕΣ – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ

Συνδημότισσες και Συνδημότες,

Είμαστε μια ομάδα ανθρώπων που έχει πάρει την απόφαση να βοηθήσει την Καβάλα και τους Φιλίππους να κάνουν βήματα μπροστά, να κερδίσουν τον χαμένο χρόνο και να ξαναβρούν την πορεία τους και τη θέση τους στην Περιφέρειά μας και στη χώρα. Είμαστε μια ομάδα ανθρώπων, πολύ διαφορετικών μεταξύ τους, με γνώση όμως ο καθένας στον τομέα του και με εμπειρίες που αποκτήθηκαν στον Δήμο μας, στην υπόλοιπη Ελλάδα και το εξωτερικό, άνθρωποι που πάνω από όλα ξέρουν να ακούν και να συνεργάζονται.

Μας ενώνει η Καβάλα. Μας ενώνουν οι Φίλιπποι. Η απαράμιλλη ομορφιά κάθε γωνιάς του Δήμου μας δεν μας αφήνει να επαναπαυόμαστε, δεν μας αφήνει και δεν μας επιτρέπει να μένουμε ικανοποιημένοι με τα λίγα. Αντίθετα, γνωρίζουμε πολύ καλά τις διαχρονικές παθογένειες της περιοχής μας, είμαστε όμως αποφασισμένοι να δουλέψουμε σκληρά και να προτείνουμε τις κατάλληλες μεθόδους για την αντιμετώπισή τους.

Συζητάμε και μοιραζόμαστε ιδέες, μεταξύ μας αλλά και με κάθε Συνδημότη που θέλει να βοηθήσει στον κοινό στόχο, με ανοιχτό πνεύμα και με θέσεις οι οποίες προάγουν τον πολιτικό πολιτισμό σε κάθε έκφραση της δημόσιας σφαίρας. Απευθυνόμαστε σε όλες τις πολιτικές δυνάμεις που νοιάζονται για το καλό του τόπου και τις καλούμε να στηρίξουν ανοιχτά την ενωτική προσπάθειά μας. Απευθυνόμαστε σε επιστήμονες, αναγνωρίζοντας ότι μεγάλο μέρος των προβλημάτων που μας ταλαιπωρούν οφείλεται στην έλλειψη προγράμματος καταρτισμένου από ειδικούς στον κάθε τομέα, απευθυνόμαστε όμως και σε όλους τους Συνδημότες οι οποίοι βιώνουν καθημερινά τα προβλήματα και αγωνιούν για την εξεύρεση λύσεων.

Σεβόμαστε το έργο όλων των προηγούμενων Δημάρχων και Δημοτικών Αρχών. Ως έναν από τους σημαντικούς στόχους μας θέτουμε τη συντήρηση, βελτίωση και ανάδειξή του, χτίζουμε πάνω σ’ αυτό και σχεδιάζουμε τα μελλοντικά έργα που θα βελτιώσουν την καθημερινότητά μας, αλλά θα δώσουν και νέα πνοή στην Καβάλα και στους Φιλίππους. Για όλα αυτά τα έργα ξέρουμε πώς να εξασφαλίσουμε, με τη βοήθεια ειδικών, κάθε δυνατή πηγή χρηματοδότησης, χωρίς να αφήνουμε ούτε μια ευκαιρία να πάει χαμένη.

Εργαζόμαστε για την εισαγωγή ενός αποτελεσματικότερου συστήματος οικονομικής διαχείρισης του Δήμου, την επίτευξη ορθολογικής αναδιάρθρωσης των υπηρεσιών του και την παρουσίαση ενός κοστολογημένου προγράμματος παρεμβάσεων ανά τομέα δράσης. Για τις 14 Κοινότητες του Δήμου μας εκπονούμε, με τη συμμετοχή καθενός από εσάς, ένα σχέδιο 14+14 δράσεων: 14 δράσεις-πυλώνες για ολόκληρο τον Δήμο + 14 δράσεις-προγράμματα ξεχωριστά για κάθε Κοινότητα. Οι αρχές που διέπουν τους 17 Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του ΟΗΕ διατρέχουν ολόκληρο το πρόγραμμά μας και μετουσιώνονται σε συγκεκριμένες παρεμβάσεις σε όλους τους τομείς δράσης του Δήμου μας.

Επιγραμματικά:

  1. Πρωταρχικό πυλώνα του προγράμματός μας και άμεση προτεραιότητα του μοντέλου διακυβέρνησης που οραματιζόμαστε για την Καβάλα και τους Φιλίππους αποτελεί η κοινωνική πολιτική και η κοινωνική αλληλεγγύη. Προς αυτήν την κατεύθυνση, μελετάμε την εισαγωγή ενός κοινωνικά δικαιότερου συστήματος δημοτικών τελών και τασσόμαστε υπέρ της απαλλαγής από τα δημοτικά τέλη, με βάση εισοδηματικά κριτήρια, μακροχρόνια ανέργων, ατόμων με αναπηρία και άλλων ευπαθών κοινωνικών ομάδων.
  2. Επεξεργαζόμαστε έναν ολοκληρωμένο σχεδιασμό για την αντιμετώπιση κάθε μορφής κοινωνικού αποκλεισμού των ατόμων με αναπηρία, ο οποίος, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει την προσβασιμότητα παντού των ατόμων με αναπηρία και την ουσιαστική συμμετοχή τους σε όλες τις σημαντικές δράσεις του Δήμου μας.
  3. Φροντίζουμε για τον κάθε Δημότη που έχει ανάγκη τη στήριξη των δημοτικών δομών από τη γέννησή του και μέχρι τα γεράματα. Στηρίζουμε ουσιαστικά τους βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς και το προσωπικό τους. Σε μια περίοδο τρομακτικής έξαρσης των γυναικοκτονιών, παρέχουμε ουσιαστική στήριξη στις κακοποιημένες γυναίκες. Συνεργαζόμαστε με το ΚΕΘΕΑ και τις υπόλοιπες θεραπευτικές κοινότητες για την παροχή βοήθειας για την απεξάρτηση από τα ναρκωτικά και το αλκοόλ. Φροντίζουμε με σεβασμό τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας, μεταξύ άλλων και με ενίσχυση του προγράμματος “Βοήθεια στο Σπίτι”. Δημιουργούμε έναν Δήμο-πρότυπο που αγκαλιάζει όλους τους κατοίκους και τους επισκέπτες της περιοχής μας, ανεξαρτήτως ηλικίας, φύλου, εθνικότητας, θρησκευτικού ή σεξουαλικού προσανατολισμού.
  4. Διαφάνεια, πληροφόρηση, λογοδοσία, αμεροληψία, αξιοκρατία και χρηστή διοίκηση αποτελούν τις θεμελιώδεις αρχές με βάση τις οποίες θα διοικείται ο Δήμος. Εισάγουμε την ενημέρωση του Δημοτικού Συμβουλίου για όλα τα νομικά πρόσωπα του Δήμου σε τακτά χρονικά διαστήματα. ΟΧΙ στις απευθείας αναθέσεις, ΟΛΑ τα έργα με αδιάβλητους διαγωνισμούς. Προσλαμβάνουμε εξειδικευμένο προσωπικό και συνεργαζόμαστε με αυτό, καθώς και με όλους τους φορείς και όλες τις δημοτικές παρατάξεις. Με στόχο τη μεγαλύτερη συμμετοχή όλων των Δημοτών στη λήψη αποφάσεων, προκρίνουμε την ουσιαστική λειτουργία των Τοπικών Συμβουλίων, με σεβασμό του θεσμικού τους ρόλου, και τη διεξαγωγή τοπικών δημοψηφισμάτων.
  5. Απόλυτη προτεραιότητα αποτελεί η βελτίωση της ποιότητας ζωής των Δημοτών σε ολόκληρη την έκταση του διευρυμένου Δήμου Καβάλας κατά τρόπο ισότιμο και δίνοντας ιδιαίτερο βάρος στην ανάπτυξη της Δημοτικής Ενοτήτας Φιλίππων, που έχει παραμεληθεί τα τελευταία χρόνια. Μεταξύ άλλων, δρομολογούμε την άμεση ολοκλήρωση της μελέτης και την έναρξη των εργασιών για τη σύνδεση του δικτύου ύδρευσης της Δημοτικής Ενότητας Φιλίππων με το Κεφαλάρι, τη μεταφορά του χώρου πάρκινγκ με στόχο οι επισκέπτες του Αρχαιολογικού Χώρου των Φιλίππων να περπατούν και να περνούν χρόνο στον πεζόδρομο και στην κωμόπολη των Κρηνίδων, τη δημιουργία δικτύου σύνδεσης των αξιοθέατων της περιοχής (Αρχαιολογικός Χώρος Φιλίππων – Βαπτιστήριο Λυδίας – Βραχογραφίες Φιλίππων – Ντικιλί Τας) σε συνεργασία και με το ΚΕΠΕΑ Φιλίππων.
  6. Αξιοποιούμε την υπάρχουσα περιουσία του Δήμου (μεταξύ άλλων, “κάτω” Νοσοκομείο, Εσκή Καπού, Δάσος Λημνιάς). Διαπραγματευόμαστε με την ΕΤΑΔ και τον ΤΑΠ με στόχο την επίτευξη των βέλτιστων συμφωνιών προς όφελος των Δημοτών και της πόλης. Μεταξύ άλλων, διεκδικούμε την με το ελάχιστο αντάλλαγμα παραχώρηση των στρατοπέδων Ασημακοπούλου και Κωτσάλου και της χερσαίας ζώνης του λιμανιού και του παραλιακού μετώπου στον Δήμο. Θέτουμε ως άμεση προτεραιότητα την αξιοποίηση του χώρου του ανοιχτού κολυμβητηρίου και διεκδικούμε την απόδοση της ακτής της Καλαμίτσας στον Δήμο Καβάλας, εξασφαλίζοντας την ελεύθερη χρήση της ακτής από όλους τους Δημότες.
  7. Εργαζόμαστε για την εφαρμογή μιας  ρεαλιστικής συγκοινωνιακής μελέτης για το κέντρο της Καβάλας. Άμεση προτεραιότητα αποτελεί η ολοκλήρωση της περιμετρικής οδού με τις απαραίτητες κάθετες συνδέσεις με την πόλη  και με σεβασμό στο περιβάλλον. Ενθαρρύνουμε τη χρήση Μέσων Μαζικής Μεταφοράς με πύκνωση των δρομολογίων και επέκτασή τους σε ολόκληρο τον Δήμο καθ΄ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας. Επανασχεδιάζουμε πεζοδρόμια, συντηρούμε και επεκτείνουμε το οδικό δίκτυο και το δίκτυο ηλεκτροφωτισμού.
  8. Δημιουργούμε έναν Δήμο-πρότυπο στην πράσινη πολιτική, τόσο στο πλαίσιο της εξοικονόμησης ενέργειας και της διαχείρισης κάθε είδους ρύπων, όσο και στην πραγματική αύξηση της συνολικής επιφάνειας πρασίνου στα όρια του Δήμου Καβάλας. Απαιτούμε την άμεση εισαγωγή αποτελεσματικότερης αντιρρυπαντικής τεχνολογίας στην ELFE-Ελληνικά Λιπάσματα και την Kavala Oil και τη διεξαγωγή συνεχών ελέγχων, σε συνθήκες απόλυτης διαφάνειας, ώστε να μειωθεί η ρύπανση της γύρω περιοχής, με κριτήριο πάντα την υγεία και την ασφάλεια τόσο των εργαζομένων όσο και των κατοίκων, ιδιαίτερα της Νέας Καρβάλης.
  9. Θέτουμε ως άμεση προτεραιότητα της τουριστικής πολιτικής του Δήμου την ανάδειξη του αρχαιολογικού πάρκου των Φιλίππων, εκμεταλλευόμενοι επιτέλους τα εξαιρετικής σημασίας πλεονεκτήματα που προσφέρει η ένταξή του στον Κατάλογο Μνημείων Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO, επιτυγχάνοντας την έλευση πολύ περισσότερων τουριστών και την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου. Στοχεύουμε στον θρησκευτικό τουρισμό (ενδεικτικά, Άγιος Γρηγόριος, Βαπτιστήριο Λυδίας, Βήματα Αποστόλου Παύλου) και σε όλες τις μορφές εναλλακτικού τουρισμού.
  1. Υλοποιούμε έναν ολοκληρωμένο αστικό σχεδιασμό παρέμβασης για τη συνοικία της Παναγίας και δημιουργούμε μια συνοικία-πρότυπο βιώσιμης ανάπτυξης, σεβόμενοι τον χαρακτήρα της ως περιοχής μόνιμης κατοικίας και επιδιώκωντας ισόρροπα τη βελτίωση του επιπέδου ζωής των κατοίκων της και την ανάδειξή της σε συνοικία-αξιοθέατο με υποδομές των πιο σύγχρονων προδιαγραφών.
  2. Με στοχευμένες ενέργειες επιτυγχάνουμε τη διάσωση, αξιοποίηση και ανάδειξη των καπναποθηκών και των διατηρητέων νεοκλασικών κτιρίων.
  3. Επανεκκινούμε και επαναπροσδιορίζουμε το Φεστιβάλ Φιλίππων, υποστηρίζουμε ιδέες και προτάσεις με στόχο να αποκτήσει το Φεστιβάλ Cosmopolis τη δική του ιδιαίτερη ταυτότητα, επανασυστήνουμε το Φεστιβάλ Γ. Α. Παπαϊωάννου, προκηρύσσουμε διαγωνισμούς για την πλήρωση των θέσεων των Καλλιτεχνικών Διευθυντών όλων των δημοτικών φορέων πολιτισμού, ιδρύουμε Δημοτική Πινακοθήκη στον χώρο των παλιών Δικαστηρίων ή στην οικία Κραντονέλλη, δημιουργούμε έναν πολυχώρο πολιτισμού και δημιουργίας για τη νεολαία της περιοχής μας, ιδρύουμε δημοτικό κινηματογράφο και διοργανώνουμε πολιτιστικές εκδηλώσεις σε όλες τις Κοινότητες του Δήμου Καβάλας. Κεντρικός άξονας της πολιτικής μας για τον πολιτισμό: ο πολιτισμός ως βήμα έκφρασης και δημιουργίας για τους νέους ανθρώπους της Καβάλας και των Φιλίππων.
  4. Συντηρούμε όλες τις δημοτικές αθλητικές εγκαταστάσεις (μεταξύ αυτών, το Κλειστό Κολυμβητήριο) και θέτουμε ως προτεραιότητα τη δημιουργία νέων χώρων άθλησης και στις 14 Κοινότητες του Δήμου Καβάλας.
  5. Καταρτίζουμε ένα πλήρες πρόγραμμα αποτελεσματικής διαχείρισης των αδέσποτων ζώων με αιχμή του δόρατος την εκπόνηση ενός σύγχρονου προγράμματος στειρώσεων και προώθησης των υιοθεσιών.

Οι παραπάνω 14 δράσεις-πυλώνες του προγράμματός μας, μαζί με το πρόγραμμά μας για καθεμιά από τις Κοινότητες του Δήμου Καβάλας, θα παρουσιαστούν σε ισάριθμες εκδηλώσεις στο χρονικό διάστημα μέχρι τις εκλογές του Οκτωβρίου του 2023. Οι θέσεις μας είναι ανοιχτές σε διαβούλευση για όλους τους Συνδημότες και φιλοδοξία μας είναι το τελικό μας πρόγραμμα στις λεπτομέρειές του να διαμορφωθεί με τη συμμετοχή όλων των κατοίκων της Καβάλας και των Φιλίππων.

Ακολουθούν υπογραφές Συνδημοτών που στηρίζουν τη δημοτική κίνηση “Η Καβάλα Μπροστά”.

  1. Παναγιώτης Αβραμίδης, σ. αστυνομικός
  2. Αικατερίνη Αλεξανδρή, δημοσιογράφος
  3. Παναγιώτης Αναστασιάδης, μηχανικός αυτοκινήτων
  4. Λόης Ανθάκης, ζωγράφος
  5. Βασίλης Ασημένιος, γιατρός
  6. Θωμαή Βασιλείου Λασκαρίδου, οικονομολόγος, ζωγράφος
  7. Δέσποινα Βιργιλίου, διαχειρίστρια ακινήτων
  8. Μαργαρίτα Βλάσση, εκπαιδευτικός, π. Δημοτική Σύμβουλος, π. Πρόεδρος ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Καβάλας
  9. Αργύρης Βλαχόπουλος, ράφτης
  10. Θεόδωρος Βολιώτης, σ. ελαιοχρωματιστής
  11. Παναγιώτης Γαβράς, σκηνοθέτης, εικονολήπτης
  12. Κωνσταντίνος Γερακίνης, υπάλληλος Δημοσίου – συνδικαλιστής
  13. Ηλίας Γεωργακόπουλος, επιχειρηματίας
  14. Εύη Γιαμουρίδου, γραφίστρια
  15. Αλεξάνδρα Γιαννακούλια (Βαλέρα), ξεναγός
  16. Αναστάσιος Γιαννούδης, νομικός
  17. Γεωργία Γιαννούλια, γεωλόγος
  18. Βασίλειος Γκαβανάς, σ. υπάλληλος Δήμου Καβάλας
  19. Αθηνά Γκαγκούδη, λογίστρια
  20. Ιωάννης Γκίκας, πολιτικός επιστήμων
  21. Νικόλαος Γκίκας, παραγωγός αρωματικών φυτών, π. Πρόεδρος Κοινότητας Νέας Καρβάλης, π. Δημοτικός Σύμβουλος
  22. Δέσποινα Εμμανουηλίδου, ιδιωτική υπάλληλος
  23. Ευστάθιος Εριφυλλίδης, ιατρός πυρηνικός, π. Δήμαρχος Καβάλας
  24. Φαίη Ευαγγέλου, εκπαιδευτικός μουσικής – μουσικοθεραπεύτρια
  25. Κατερίνα Ηλιάδου, εκπαιδευτικός φιλόλογος
  26. Νανά Ηλιάδου, δημοσιογράφος
  27. Βασίλειος Ζουμπουλίδης, ξυλουργός
  28. Χρήστος Θασίτης, ιδιωτικός υπάλληλος
  29. Αντώνιος Ίμβρος, πολιτικός επιστήμονας
  30. Κωνσταντίνος Ιωαννίδης, σ. ελαιοχρωματιστής
  31. Βασίλειος Ιωάννου, ιδιωτικός υπάλληλος
  32. Νικολέττα Ιωάννου, οικιακά
  33. Γρηγόριος Καζάκης, σ. επαγγελματίας
  34. Απόστολος Καζάκος, τραπεζικός, Eurobank, Γενικός Διευθυντής
  35. Λένα Καζάκου, σ. έμπορος
  36. Φωτεινή Κάκαλη, σ. υπάλληλος Δήμου Καβάλας
  37. Νίκος Καλογερόπουλος, βιολόγος
  38. Ευθύμιος Καντζάλης, οδηγός ταξί
  39. Ευάγγελος Καραγεώρας, τεχνικός παραγωγής τηλεόρασης, ραδιοφωνικός παραγωγός
  40. Μαρία Καραγκιοζοπούλου, πρώην υπάλληλος Ευρωπαϊκής Ένωσης
  41. Φωτεινή Καραγκιοζοπούλου, συνταξιούχος
  42. Ιωάννα Καραμανιώλα, δασκάλα
  43. Αριστείδης Καραολάνης, ιδιωτικός υπάλληλος
  44. Γεώργιος Καρατζιώτης, ηθοποιός
  45. Γεώργιος Κάρουλας, μηχανολόγος μηχανικός
  46. Χρυσούλα (Χρυσή) Κατσαμακίδου, ραδιοτηλεοπτική παραγωγός, δημοσιογράφος, Digital Consultant & Social media manager, διοργανώτρια εκδηλώσεων
  47. Δημήτριος Κατσώνης, σ. υπάλληλος ΤΕΙ
  48. Χρήστος Κεραμίδης, ποιητής, πολιτικός υπομηχανικός
  49. Μαρία Κολτσακίδου, διαιτολόγος
  50. Αδαμαντία Μαρία Κοντοπούλου, ελεύθερη επαγγελματίας
  51. Δημήτριος Κοντός, ηθοποιός
  52. Βασίλειος Κοσμίδης, ιδιωτικής υπάλληλος
  53. Σοφία Κουντουρατζή, ιδιωτική υπάλληλος
  54. Αναστασία Λαγουμτζή, κομμώτρια
  55. Άγγελος Λαδάς, ψυκτικός
  56. Ηλίας Λαζαρίδης, χορευτής, χορογράφος
  57. Καλλιόπη (Πόπη) Λιοτάκη, δημοσιογράφος Ρ/Σ
  58. Μαρία Λύκου, Αρχαιολόγος – marketing
  59. Αντώνιος Μαδεμτζίδης, επαγγελματίας
  60. Βασίλειος Μακέδος, στρατιωτικός
  61. Μαρία Μακίσογλου, οικιακά
  62. Αναστασία Μανάφη, φαρμακοποιός
  63. Δημήτρης Μανδρινός, ηθοποιός
  64. Κωνσταντίνος Μανιός, επισκευαστής αυτοκινήτων
  65. Κυριακή Μαντούδη, φιλόλογος, σ. εκπαιδευτικός
  66. Μαίρη Μασάδη, εκπαιδευτικός
  67. Συμεών Μαυρίδης, νομικός, δικαστικός υπάλληλος
  68. Αναστάσιος Μαυρογιάννης, κομμωτής
  69. Παναγιώτης Μήτας, σ. υπάλληλος ΟΤΕ
  70. Θεόδωρος Μήτκος, ιατρός χειρουργός
  71. Αναστασία Μιροσνιτσένκο, ηθοποιός, μουσικός
  72. Γεώργιος Μιχαηλίδης, παραγωγός
  73. Δημήτριος Μιχαηλίδης, συνταξιούχος ΒΦΛ
  74. Νέλλη Μουτσοκάπα, φαρμακοποιός
  75. Κρίστοφερ Μπάκα, μουσικός
  76. Νικόλαος Μπερμπέρογλου, σ. υπάλληλος Δημωφέλεια
  77. Κωνσταντίνος Μπουφινάς, αρχιτέκτων μηχανικός
  78. Παναγιώτης Ναβροζίδης, αυτοκινητιστής
  79. Νερουλά Παναγιώτα, συνταξιούχος
  80. Σοφία Νίκα, πτυχιούχος Φιλοσοφικής
  81. Ρεβέκκα Οφλίδου, ιδωτική υπάλληλος
  82. Θεολόγος Παναγιωτίδης, μηχανολόγος μηχανικός
  83. Παναγιώτης Παναγιωτίδης, βιομήχανος
  84. Ζαφείρης Παπαβαρύτης, αστυνομικός
  85. Άγγελος Παπαδόπουλος, ιδιωτικός υπάλληλος
  86. Δημήτριος Παπαδόπουλος, δικηγόρος
  87. Αλίκη Παπαδοπούλου, δικηγόρος
  88. Βασιλική Παπαδοπούλου, φιλόλογος
  89. Σοφία Παπαμιχαήλ, οικιακά
  90. Ευγενία Παπαναστασίου, δικηγόρος
  91. Ήρμα Παπαναστασίου, εκπαιδευτικός, μουσικοπαιδαγωγός – μουσικολόγος
  92. Δημήτριος Πάτρας, συνταξιούχος
  93. Στυλιανή Προέδρου, συνταξιούχος ΟΤΑ
  94. Επαμεινώνδας Ρακιτζής, σ. εκπαιδευτικός
  95. Σάββας Σαλπιγκτής, πρώην τραπεζικός, ασφαλιστικός σύμβουλος
  96. Παρασκευή Σαρόγλου, ιατρός καρδιολόγος
  97. Κλεάνθης Σερεμέτης, ζωγράφος
  98. Βιβή Σοφιανού, δημοσιογράφος
  99. Διαμαντής Σταγγίδης, εικαστικός
  100. Θεοπίστη (Πίτσα) Στεφανίδου, υπάλληλος ΟΤΑ
  101. Ιωάννης Συμεωνίδης, βιομήχανος
  102. Μιχάλης Τικόπουλος, δικηγόρος
  103. Φωτεινή Τικοπούλου, δικηγόρος
  104. Κωνσταντίνος Τιτόπουλος, sports manager
  105. Κωνσταντίνος Τσανάκαλης, π. υπάλληλος Δήμου Καβάλας
  106. Δημήτρης-William Τσεντεμεΐδης, επιχειρηματίας
  107. Μαρία Τσεντεμεΐδου, εκπαιδευτικός
  108. Στυλιανός Τσιγαρδής, σ. υπάλληλος Δήμου Καβάλας
  109. Σάββας Τσίγκας, ιδιωτικός υπάλληλος
  110. Αθανάσιος Τσικολίτης, πολιτικός επιστήμονας – οικονομολόγος
  111. Γεώργιος Τσιλιγιάννης, τεχνολόγος πολιτικός μηχανικός
  112. Παναγιώτα Τσιρίδου, άνεργη
  113. Πάρης Τσίρτσης, μουσικός
  114. Λευτέρης Φασουλάς, εικαστικός
  115. Γιάννης Φιστινιός, δημόσιος υπάλληλος
  116. Ζηνοβία Χαραλαμπίδου, σ. ιδιωτική υπάλληλος
  117. Δημήτριος Χατζημαλλής, σκηνοθέτης
  118. Ιωάννα Χατζησπάσου, π. υπάλληλος Δημωφέλεια
  119. Κατερίνα Χατζοπούλου, γλωσσολόγος
  120. Παρθένα Χοροζίδου, ηθοποιός
  121. Έλενα Χωματά, ιδιωτική υπάλληλος


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑