Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on June 27th, 2023 | by fileto

0

Φραντζεσκάκης και Παπαντίδης με τον Μάκη Παπαδόπουλο

Καλωσορίζουμε στην ομάδα των υποψηφίων του ΤΟΠΟΥ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ τον Νίκο Φραντζεσκάκη και τον Γιώργο Παπαντίδη.

Ο Νίκος Φραντζεσκάκης γεννήθηκε στην Καβάλα το 1983, όπου διαμένει μέχρι και σήμερα μαζί με τη σύζυγό του και τον γιό του.  Είναι απόφοιτος της σχολής National Academy of Sports Medicine (NASM), καθώς και της σχολής  North Academy of Fitness (NAF). Είναι μέλος της Eleiko Weightlifting for Sports και αθλητής στην Ομάδα Άρσης Βαρών του ΗΡΑΚΛΗ ΚΑΒΑΛΑΣ.

Η ενασχόλησή του με τον Αθλητισμό ήταν αναπόφευκτη, καθώς ήδη από πολύ νεαρή ηλικία είχε μυηθεί στον χώρο, συμμετέχοντας σε πανελλήνιους αγώνες, όντας ακόμη μαθητής στο Αθλητικό Γυμνάσιο Καβάλας. Έχει εργαστεί στο παρελθόν σε γυμναστήρια της Θεσσαλονίκης και της Καβάλας. Επιπλέον, έχει εργαστεί και στον κλάδο του Τουρισμού, σε γνωστό ξενοδοχείο της Καβάλας, για να ολοκληρώσει τις σπουδές του. Από το 2013, εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα, διατελώντας υπεύθυνος σε κατάστημα που δραστηριοποιείται στον χώρο της προπόνησης, της διατροφής και της υγείας.

Το ενδιαφέρον του για τα κοινά και το καλό του Δήμου μας είναι απόρροια τόσο της προσωπικής του επιδίωξης, όσο και της μακράς πορείας των δικών του ανθρώπων, καθότι προέρχεται από οικογένεια που υπηρέτησε για πολλά χρόνια και με αφοσίωση την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Κομβικό σημείο αποτέλεσε το πλήθος πολιτικών αναμετρήσεων που παρακολούθησε και βίωσε κοντά στον πατέρα του, Μανώλη Φραντζεσκάκη, αλλά και η σημαντική για τον Δήμο μας προσφορά τόσο του Μανώλη Φραντζεσκάκη όσο και της θείας του Μαρίας Φραντζεσκάκη.

Ο Γιώργος Παπαντίδης είναι ιδιωτικός υπάλληλος, ζει και εργάζεται στην Καβάλα και έχει εργαστεί πολλά χρόνια στον ιδιωτικό τομέα.

Θέλω να τους ευχαριστήσω και προσωπικά για την εμπιστοσύνη που δείχνουν σε εμένα και την παράταξή μας, αλλά και για την απόφασή τους να δώσουν μαζί μας τη “μάχη” των δημοτικών εκλογών του 2023.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑