Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on February 14th, 2023 | by fileto

0

Γιάννης Γεκτίδης ο δικός μας ΣΤΑΡ!

Και ο φοβερός τραγουδιστής του έρωτα και των ονείρων Γιάννης Γεκτίδης, είπε το “ναι’ και συμμετέχει στην Επιθεώρηση της ΘΡΑΚΙΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ “Πικαντίλι 4- Αυτή η νύχτα μένει” την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου στις 8 το βράδυ, στο δημοτικό αμφιθέατρο Ξάνθης σε κείμενο και σκηνοθεσία του Πάνου Παπαδόπουλου.

…..

*Μάλιστα ο ιδιαίτερα δημοφιλής τραγουδιστής Γιάννης Γεκτίδης θα παίξει κι έναν χαρακτηριστικό έκπληξη – ρόλο στην επιθεώρηση ενώ θα τραγουδήσει υπέροχα ερωτικά τραγούδια που εμπνεύστηκε από τον έρωτά του στο “Πικαντίλι” με ένα τραγούδι σταθμός!

«Φεγγάρι μου χλωμό

Φεγγάρι μου χλωμό

Φεγγάρι την αγάπη μου

Για πες μου που θα βρω».

……

*Η αποθέωση βέβαια θα γίνει όταν στο Πικαντίλι θα δέσουν στο τραγούδι «Δυο ψέματα…», δυο τραγουδιστές που εκφράζουν δυο διαφορετικές γενεές.

Ο Γιάννης Γεκτίδης με τον Γιώργο Καρυπιδη!

«Κι αν ρωτήσεις πώς περνάω

Θα σου πω δυο ψέματα

Ένα πως δε σ’ αγαπάω

Κι ένα πως σε ξέχασα

Κι αν ρωτήσεις πώς περνάω

Θα σου πω δυο ψέματα

Ένα πως δε σ’ αγαπάω

Κι ένα πως σε ξέχασα».

…..

*Όπως είναι γνωστό η βραδιά είναι αφιερωμένη στον Αείμνηστο Θανάση Λεμονίδη, Καλλιτεχνική μορφή στην νύχτα της Ξάνθης που έχει τραγουδήσει στο παλιό ιστορικό Πικαντίλι που κάηκε στη Ξάνθη μέσα στις Αποκριές, στο Πανόραμα, στο ΚΗΠΟ και δεκάδες ακόμη μαγαζιά της πόλης και όλης της Ελλάδας.

Δεν αποκλείεται μάλιστα να παίξει κάποια κομμάτια στο πιάνο και ο ξεχωριστός γιος του και μεγάλος Μουσικός, Σωτήρης Λεμονίδης.

……

*Στο μεταξύ επέστρεψε ο δημοφιλής μουσικοσυνθέτης Δημήτρης Πετρόπουλος από το Άγιον Όρος αφού πήρε τις «ευλογίες» του Γέροντα και έπιασε δουλειά!!!

Κλείνοντας μάλιστα στο μπουζούκι και την φωνή τον τρομερό Βασίλη Χρήστου Τσαρτσαφλής που επί χρόνια τραγουδούσε στα μαγαζιά της Ξάνθης αλλά και στο φοβερό ελληνικό μαγαζί του Γιάννη Λαφτσόπουλου στις Βρυξέλες!

……

*«ΑΥΤΗ Η ΝΥΧΤΑ ΜΕΝΕΙ»… έρχεται για να… μείνει σε όλους!

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Ξάνθης.

Στις 8 το βράδυ. Με είσοδο ελεύθερη για όλους!

Συμμετέχουν 20 καλλιτέχνες κι έπεται και συνέχεια… Αφού στην επιθεώρηση συμμετέχουν και παίζουν ο Ιπποκράτης Γαλάτης, το απίστευτο Κολλητήρι (Ρένα Καραγιάννη), ο Σταύρος Μωραϊτης στο ρόλο της απίστευτης γιαγιάς, η Δέσποινα Χατζοπούλου, ο Παράσχος Ευστρατίου, ο Γιάννης Κυριάκογλου, ο Κυριάκος Κεσίσογλου και επίσης… έπεται και συνέχεια…

πηγη: ΜΑΧΗΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑