Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on July 7th, 2022 | by fileto

0

1500€ φιλοδώρημα από Τούρκους τουρίστες σε ταβέρνα

Ένα από τα σπάνια περιστατικά που καταγράφονται συνέβη σε παραδοσιακή συνοικιακή ταβέρνα της Αλεξανδρούπολης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του focustonevro.gr,  και όπως μεταφέρθηκαν από τον ίδιο τον ιδιοκτήτη της ταβέρνας,  πριν από δύο περίπου εβδομάδες τον επισκέφτηκαν Τούρκοι τουρίστες οι οποίοι του είχαν παραγγείλει γεμιστό κατσίκι. Το συνολικό κόστος του λογαριασμού ήταν 200 €.

Όμως όπως φαίνεται έμειναν υπερευχαριστημένοι, τόσο από το service όσο και από το από την κουζίνα, οπότε ο Τούρκος μεγαλοεπιχειρηματίας λίγο πριν φύγει έδωσε 1000 € φιλοδώρημα στον ιδιοκτήτη της ταβέρνας και 500 € στον ψήστη.

Οι άνθρωποι της επιχείρησης έμειναν έκπληκτοι από την γενναιόδωρη αυτή κίνηση! Όταν όμως έμαθαν την ιδιότητα του πελάτη τους μπόρεσαν σε ένα βαθμό να την δικαιολογήσουν.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες ο πελάτης ήταν άνθρωπος που ασχολείται με τα ναυτιλιακά και συγκεκριμένα πρόκειται για πλοιοκτήτη. ΟΤούρκος επιχειρηματίας μάλιστα προσκάλεσε τον ταβερνιάρη να τον επισκεφτεί στην Κωνσταντινούπολη και να τον ευχαριστήσει ανταποδίδοντας τη φιλοξενία.

Η επιλογή της συγκεκριμένης  παλιάς γνωστής συνοικιακής ταβέρνας δεν έγινε τυχαία, αλλά προτάθηκε στην παρέα από την Τουρκία, από Αλεξανδρουπολίτες.

ΠΗΓΗ: focustonevro.gr


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑