Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on June 18th, 2023 | by fileto

0

Προσήγαγαν Επιλοχία του Στρατού για βιασμό 19χρονου

Ο ΝΕΑΡΟΣ 19ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΝΟΗΤΙΚΗ ΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ

Θύμα βιασμού με δράστη έναν Υπαξιωματικό του Στρατού Ξηράς καταγγέλλει πως έπεσε ένας 19χρονος με νοητική στέρηση στην Ορεστιάδα, υποστηρίζοντας πως αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο 46χρονος τον κακοποιεί σεξουαλικά.

Σύμφωνα με το protothema.gr, ο 19χρονος ισχυρίζεται πως λίγο μετά τις 9 το βράδυ της προηγούμενης Κυριακής ένας άγνωστος άνδρας τον έβαλε με τη βία στο αυτοκίνητό του και τον οδήγησε σε αγροτική περιοχή, στο χωριό Νέος Πύργος της Ορεστιάδας.

Εκεί, ο φερόμενος ως δράστης εκμεταλλευόμενος τη νοητική κατάσταση του νεαρού εκτόνωσε τις αρρωστημένες ορέξεις του. Αρχικά, προέβη σε ασέλγεις πράξεις σε βάρος του και στη συνέχεια τον βίασε παρά φύσιν χωρίς τη θέλησή του.

Παράλληλα, ο 19χρονος κατέθεσε πως πριν από τρία χρόνια το ίδιο άτομο τον είχε βάλει στο αμάξι του και τον είχε οδηγήσει σε ερημική τοποθεσία όπου τον κακοποίησε σεξουαλικά και πάλι.

Το βράδυ της Παρασκευής, οι Αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ορεστιάδας προσήγαγαν έναν 46χρονο Επιλοχία του Στρατού Ξηράς τον οποίο ο καταγγέλλων αναγνώρισε ως τον βιαστή του.

Ο 46χρονος στρατιωτικός, κάτοικος Ορεστιάδας, ομολόγησε μεν ότι προέβη σε ερωτικές πράξεις με τον 19χρονο αλλά αυτό συνέβη με τη συναίνεση του νεαρού. Ο φερόμενος ως δράστης δεν συνελήφθη καθώς παρήλθε η προθεσμία του αυτοφώρου ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία η οποία θα διαβιβαστεί στον Εισαγγελέα του Διαρκούς Στρατοδικείου Ξάνθης.

Παράλληλα, ο 19χρονος εξετάστηκε από ιατροδικαστή ενώ προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ορεστιάδας.

ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟ


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑