Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on November 4th, 2023 | by fileto

0

Θάσος και Σαμοθράκη, πολίτες ενός κατώτερου Θεού

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ

Η Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία, συμπαραστέκεται στην απαίτηση 18 φορέων και συλλόγων της Καβάλας και Θάσου να σταματήσει η υποβάθμιση του δρομολογίου Πρίνος – Καβάλα αλλά και του νησιού γενικότερα.

Το δικαίωμα των κατοίκων της Θάσου για ασφαλείς τακτικές και γρήγορες συγκοινωνίες και στα δυο λιμάνια δεν διασφαλίζεται σύμφωνα με το πρόγραμμα δρομολογίων που έχουν ανακοινώσει οι πλοιοκτήτες.

Η γραμμή Πρίνου – Καβάλας είναι κρίσιμης σημασίας, γιατί από εκεί είναι η πιο γρήγορη και πιο φθηνή πρόσβαση (ιδιαίτερα των ασθενών) στην πόλη της Καβάλας και είναι επιτακτική ανάγκη να ενισχυθεί η γραμμή με ικανοποιητικό αριθμό τακτικών δρομολογίων, που να καλύπτει τις ανάγκες των κατοίκων.

Ταυτόχρονα καταγγέλλουμε το γεγονός ότι οι κάτοικοι και οι επαγγελματίες της Σαμοθράκης δεν έχουν αποζημιωθεί για το Μεταφορικό Ισοδύναμο.

Οι καθυστερήσεις και οι αναβολές πληρωμών έχουν ξεπεράσει τους 12 μήνες, καθώς, ακόμα δεν έχουν καταβληθεί οι πληρωμές του β΄ εξαμήνου του 2022!

Εμείς, πέρα από τις αρμοδιότητες που εκ του Νόμου θα ασκήσουμε μέσα στο Περιφερειακό Συμβούλιο, οφείλουμε και δεσμευόμαστε να στηρίξουμε κάθε δίκαιη διεκδίκηση των πολιτών της Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης.

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ

Στέργιος Ηλιόπουλος

Για την Ανατολική Μακεδονία – Θράκη


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑