Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on October 20th, 2023 | by fileto

0

Ανησυχία Στυλιανίδη για το νέο Νοσοκομείο Κομοτηνής

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΜΕ ΥΠΟΥΡΓΟ Μ. ΧΡΥΣΟΧΟΪ́ΔΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΠΕΥΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

Με τον αρμόδιο Υπουργό Υγείας Μιχάλη Χρυσοχοΐδη συναντήθηκε ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στυλιανίδης. Ο Βουλευτής έθεσε ζητήματα στελέχωσης και πρόσθετης στήριξης του παλιού Νοσοκομείου Κομοτηνής, το οποίο δοκιμάστηκε ως προς τις αντοχές του τα τελευταία χρόνια και λόγω πανδημίας επισημαίνοντας τον μεγάλο αγώνα του προσωπικού και της διοίκησης.

Επίσης διεκδίκησε την επίσπευση των εργασιών για την κατασκευή του νέου Νοσοκομείου χορηγίας Σταύρου Νιάρχου στην Αίγειρο, ζητώντας πλήρες χρονοδιάγραμμα.

Ο Υπουργός Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ανταποκρίθηκε αμέσως.

Για τα θέματα του παλιού Νοσοκομείου κινητοποίησε τις υπηρεσίες ακόμα και για ζητήματα έκτακτης χρηματοδότησης και φυσικά στελέχωσης.

Για το νέο νοσοκομείο επικοινώνησε με την κατασκευάστρια εταιρεία ζητώντας επίσπευση του χρονοδιαγράμματος υλοποίησης και δεσμεύτηκε ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση του Βουλευτή Ροδόπης, ότι θα έλθει και ο ίδιος στην Κομοτηνή τις επόμενες εβδομάδες, όταν θα ξεκινήσουν οι πρώτες εργασίες.

Ο Ευριπίδης Στ. Στυλιανίδης ευχαρίστησε τον φίλο Υπουργό για την άμεση αντίδραση του και τόνισε σε δηλώσεις του, ότι θα είναι πάνω από το έργο, παρακολουθώντας τις εργασίες, ώσπου να παραδοθεί ολοκληρωμένο στους πολίτες της Ροδόπης.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑