Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on September 18th, 2022 | by fileto

0

Ο Δημοσχάκης ζητά γραμμή Σαμοθράκη – Καβάλα

Κοινοβουλευτική Αναφορά κατέθεσε (10/9) ο Βουλευτής Έβρου κι Επίτιμος Αρχηγός της Αστυνομίας, Αν.Δημοσχάκης προς το Υπουργείο Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής την επιστολή του Δήμου Σαμοθράκης σχετικά με τον νέο προγραμματισμό των επιδοτούμενων ακτοπλοϊκών γραμμών.

Συγκεκριμένα αναδεικνύεται το πάγιο αίτημα για δωδεκάμηνη επιδότηση της ακτοπλοϊκής σύνδεσης Αλεξανδρούπολη-Σαμοθράκη, καθώς επίσης η επιδότηση της γραμμής Αλεξανδρούπολη- Σαμοθράκη-Καβάλα και η διερεύνηση δυνατότητας επιδότησης της γραμμής Αλεξανδρούπολη- Σαμοθράκη-Λήμνο.

Ακολουθεί αναλυτικά η Κοινοβουλευτική Αναφορά :

ΘΕΜΑ : Διεύρυνση των επιδοτούμενων ακτοπλοϊκών γραμμών Σαμοθράκης με τα πλησιέστερα Λιμάνια της ΠΑΜΘ και του Β/Αιγαίου

Ο Βουλευτής Έβρου, Αναστάσιος Δημοσχάκης καταθέτει Κοινοβουλευτική Αναφορά προς το Υπουργείο Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής λόγω αρμοδιότητας, για ενημέρωση & επί πλέον ενέργειες, διαβιβάζοντας την επιστολή του Δήμου Σαμοθράκης σχετικά με τον νέο προγραμματισμό των επιδοτούμενων ακτοπλοϊκών γραμμών.

Μέσω της επιστολής υπογραμμίζεται το πάγιο αίτημα για δωδεκάμηνη επιδότηση της ακτοπλοϊκής σύνδεσης Αλεξανδρούπολη-Σαμοθράκη καθώς επίσης η επιδότηση της γραμμής Αλεξανδρούπολη- Σαμοθράκη-Καβάλα και η διερεύνηση δυνατότητας επιδότησης της γραμμής Αλεξανδρούπολη- Σαμοθράκη-Λήμνο.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑