Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on April 29th, 2023 | by fileto

0

Κάλεσμα Ε. Στυλιανίδη και από τη Θεσσαλονίκη

ΚΑΛΕΣΜΑ ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΠΡΟΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΗΣ  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΡΟΔΟΠΗ»

  Με τους Ροδοπίτες της Θεσσαλονίκης συναντήθηκε ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στ. Στυλιανίδης. Τους ενημέρωσε για τα πεπραγμένα της κοινοβουλευτικής περιόδου 2019-2020 και περιέγραψε τους βασικούς στόχους του για τη νέα κοινοβουλευτική περίοδο.

Ξεκαθάρισε ότι ο τόπος μας έχει προβλήματα, αλλά έχει και πολλές δυνατότητες που μπορούμε να τις αξιοποιήσουμε μόνο αν δουλέψουμε όλοι μαζί.
  Ζήτησε να βάλουμε τη Θράκη πάνω από κομματικές και προσωπικές διαφορές και περιέγραψε το σχέδιο που θα είναι ο οδηγός των ενεργειών του τα επόμενα χρόνια.

«Δεν κατηγορώ τους αντιπάλους μου για να φανώ καλύτερος, ούτε τους κονταίνω για να φανώ ψηλότερος» τόνισε και κάλεσε τους συμπολίτες του να συγκρίνουν με έργα την αποτελεσματικότητα του κάθε κόμματος και του κάθε υποψηφίου.

Διευκρίνησε δε ότι κατά την κοινοβουλευτική περίοδο 2019-2023 προέταξε λόγω της συνδυαστικής κρίσης τη στήριξη δοκιμαζόμενων κοινωνικών ομάδων της τοπικής κοινωνίας και της τοπικής αγοράς, επιτυγχάνοντας θετικά αποτελέσματα.

Μόνο για τη στήριξη της τοπικής αγοράς η ΡΟΔΟΠΗ εισέπραξε 96,5 εκ. ευρώ για επιχειρήσεις και εργαζόμενους και 24 εκ. ευρώ από την αποκατάσταση του 12% επιδότησης εργασίας που είχε καταργήσει ο ΣΥΡΙΖΑ το 2015.

Άκουσε τους προβληματισμούς και τις προτάσεις των Ροδοπιτών της Θεσσαλονίκης και τους κάλεσε όλους να ενεργοποιηθούν λέγοντας «Την πρώτη Κυριακή βγάζουμε Βουλευτή και τη δεύτερη Κυβέρνηση. Από τη συμμετοχή σας θα διαμορφωθεί η προοπτική της Ροδόπης και η Ροδόπη έχει ΑΞΙΑ για την οποία πρέπει όλοι μαζί να παλέψουμε».


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑