Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on December 9th, 2021 | by fileto

0

Κανένα αγροτικό ιατρείο δεν έκλεισε στο νησί μας

Τις καταγγελίες οργανώσεων της Θάσου περί αναστολής λειτουργίας των αγροτικών ιατρείων του νησιού, διαψεύδει με ανακοίνωσή του ο δήμαρχος Θάσου, Ελευθέριος Κυριακίδης.

«Ενημερώνουμε τους κατοίκους της Θάσου ότι η συγκεκριμένη ανακοίνωση περί αναστολής λειτουργίας των αγροτικών ιατρείων της Θάσου, είναι ανακριβής», υποστηρίζει ο δήμαρχος, με φόντο την ανακοίνωση που εξέδωσαν το σωματείο συνταξιούχων Ν.Α.Τ. (Ναυτικού Απομαχικού Ταμείου) Καβάλας-Θάσου, το σωματείο συνταξιούχων Καλλιράχης Θάσου και ο Αγροτοκτηνοτροφικός σύλλογος Θάσου, περί αναστολής λειτουργίας των αγροτικών ιατρείων της Θάσου.

«Κατόπιν σχετικής επικοινωνίας μας με τον Διευθυντή του Κέντρου Υγείας Πρίνου Θάσου κ. Θωμά Αγγελόπουλο, μας επιβεβαιώθηκε κατηγορηματικά ότι δεν τίθεται τέτοιο ζήτημα για τη Θάσο», συνεχίζει ο δήμαρχος και καταλήγει: «Αναγνωρίζοντας το ενδιαφέρον συλλόγων και σωματείων της Θάσου για τους κατοίκους της Θάσου, οφείλουμε να επισημάνουμε ότι τέτοιου είδους ανακοινώσεις, χωρίς την προηγούμενη εξακρίβωση των αναφερομένων σε αυτές, μόνο κακό και αναστάτωση μπορούν να προκαλέσουν».


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑