Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on January 11th, 2023 | by fileto

0

Η Τοπική ΝΔ για το θέμα Τάνιας Ελευθεριάδου ερωτά!

Με ανακοίνωσή της η Τοπική ΝΔ Καβάλας μέσω της ΔΕΕΠ (πρώην ΝΟΔΕ) αναφέρει για το θέμα της βουλευτού Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ, Τάνιας Ελευθεριάδου τα εξής:

Και η πιο αιχμηρή πένα, βρίσκεται σε αδυναμία να περιγράψει το βάθος και το μέγεθος της υποκρισίας του ΣΥΡΙΖΑ και της κ. Ελευθεριάδου. Η τοξική καταγγελία επιτυχημένης επαγγελματικής δραστηριότητας μέλους του κοινοβουλίου δεν άντεξε μια μέρα! Όσα μια δικηγόρος προσφέρει στη Θεσσαλονίκη και θεωρούνται έγκλημα καθοσιώσεως, μόλις 160 χλμ ανατολικά γίνονται νόμιμη και ηθική επαγγελματική δραστηριότητα! Πόσο πια απέχουν οι δύο πόλεις; Eτη φωτός ηθικής;

Μάλλον όχι. Aυτό που για μια φορά ακόμη διαπιστώσαμε πανελληνίως και τοπικώς είναι πως η πλήρης πολιτική και προγραμματική ανεπάρκεια του ΣΥΡΙΖΑ και του κ. Τσίπρα τον κάνει έρμαιο της δήθεν ¨καταγγελτικής¨ συμπεριφοράς του κήνσορα κ. Πολάκη και στο τέλος τον εκθέτει ανεπανόρθωτα και πολιτικά και ηθικά.  Δεν είναι η νόμιμη άσκηση επαγγελματικής δραστηριότητας το πρόβλημα, είναι η διαστρέβλωση της αλήθειας που προσπαθεί να δηλητηριάσει τον πολιτικό βίο της χώρας, την ώρα που αυτή με την ηγεσία του Κυριάκου Μητσοτάκη κάνει άλματα και αλλάζει επίπεδο.

Η περίπτωση της κατάφορα άδικης επίθεσης κατά βουλευτού της Ν.Δ., επιτυχημένης νομικού που ολοκληρώνει υποθέσεις που είχε αναλάβει πριν την εκλογή της, που ακόμη και αν δεν το γνώριζαν, τώρα το ξέρουν μια χαρά, ενώ μια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, η κ. Σουλτάνα Ελευθεριάδου αμείβεται για υποθέσεις που ανέλαβε ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ως βουλευτού, ξεπερνά τα όρια του θράσους, γίνεται φαρσοκωμωδία!

Καλούμε την κ. Ελευθεριάδου να εγκαλέσει τον κ. Πολάκη και τον κ. Τσίπρα για όσα βιτριολικά λέγουν για την συνάδελφό της κ. Ευθυμίου ή να παραιτηθεί  δείχνοντας τη στοιχειώδη ευθιξία.

Είπαμε πως στο σπίτι του κρεμασμένου να μη μιλάμε για σκοινί, αλλά εδώ το αλείφουν και με σαπούνι!


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑