Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on October 29th, 2022 | by fileto

0

Από την Παιδόπολη Καβάλας στο πανεπιστήμιο Βόννης!

Στις 22/10/2022, η Πρόεδρος του Κ.Κ.Π.Π.Α.Μ.Θ. Τζαμπαζλή Αναστασία και η Δ/ντρια του Παραρτήματος Προστασίας Παιδιού Καβάλας κα. Μάρθα Δεμιρτζή, είχαν την τιμή να παρευρεθούν στην τελετή ορκωμοσίας μιας προστατευόμενης φοιτήτριας του Παραρτήματος, στη Βόννη της Γερμανίας.

Οι στιγμές μοναδικές, γεμάτες συγκίνηση και υπερηφάνεια για την σημαντική επιτυχία της, λόγω της αποφοίτησής της.

Συνάμα είχαν την ευλογία να μοιραστούν την υπέρμετρη χαρά και συγκίνηση της φοιτήτριας λόγω της διαρκούς υποστήριξης της, αλλά ιδιαιτέρως για την παρουσία των δύο σημαντικών εκπροσώπων του Κέντρου σε αυτήν την τόσο σημαντική στιγμή της ζωής της.

Ήταν διάχυτο το αίσθημα της ευγνωμοσύνης και της αγάπης της στους παρόντες, καθώς και στα υπόλοιπα παρευρισκόμενα πρόσωπα αναφοράς της, αλλά και σε όλους εκείνους τους ανθρώπους που την στήριζαν σιωπηλά όλα αυτά τα χρόνια. Άξιο αναφοράς αποτελούν τα λόγια της ” έχω κοντά μου τους δικούς μου, είμαι πάρα πολύ χαρούμενη και ευτυχισμένη”.

Τα λόγια της προέδρου στην επιτυχία της Άρτεμις ήταν:

“Τα συναισθήματα που βιώσαμε σε αυτές τις τόσο δυνατές και συγκινητικές στιγμές δεν περιγράφονται με λόγια, είμαστε όλοι τόσο υπερήφανοι για σένα, για τη δύναμή σου, τη θέληση σου, την προσήλωση και την επίτευξη των στόχων σου. Σου αξίζουν πολλά συγχαρητήρια, είσαι μια πραγματικά μαχήτρια της ζωής και πρέπει να αποτελείς πρότυπο για όλους μας. Η δική σου επιτυχία Άρτεμις όπως και όλων των παιδιών μας αποτελεί την καλύτερη ανταμοιβή μας μιας και αποδεικνύεται έμπρακτα η πάγια θέση του Κέντρου μας για διαρκή υποστήριξη των παιδιών μας και λειτουργεί ως κινητήρια δύναμη να συνεχίσουμε το έργο μας.

Καλή σταδιοδρομία κορίτσι μου και εμείς όλοι διαρκώς κοντά σου ” .


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑