Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on July 21st, 2023 | by fileto

0

Υποψηφιότητα ήθους η Μαρία Βαρύτη για το Παγγαίο

Σε αίθουσα του ξενοδοχείου Πράβι της Ελευθερούπολης, το απόγευμα της Πέμπτης 20 Ιουλίου 2023η υποψήφια Δήμαρχος Παγγαίου Μαρία Βαρύτη, παρουσίασε επίσημα την υποψηφιότητά της για τον Δήμο Παγγαίου στις προσεχείς εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023.

Παρουσία πολλών συνδημοτών και υποστηρικτών της προσπάθειάς της, από όλους τους πολιτικούς χώρους, ουσιαστικά έστειλε το μήνυμα μιας προσπάθειας η οποία θα βασίζεται σε καθαρά αυτοδιοικητικά χαρακτηριστικάακομμάτιστη και ανεξάρτητη που όπως ανέφερε, θα έχει ως επίκεντρο τον Άνθρωπο και το Περιβάλλον.

Η κυρία Βαρύτη τόνισε ότι, η απόφασή της να διεκδικήσει την θέση του Δημάρχου Παγγαίου ήταν αποτέλεσμα μιας μακράς, αλλά δημιουργικά γόνιμης προσπάθειας με κύριο στόχο την αλλαγή διοίκησης και την αλλαγή νοοτροπίας και αποτελεσμάτων για τον Δήμο Παγγαίου.

Για την ίδια ως προσωπικότητα και για την θαρραλέα και ελπιδοφόρα κίνησή της, αναφέρθηκαν σε σύντομους χαιρετισμούς πολιτικά και αυτοδιοικητικά στελέχη της περιοχής του Παγγαίου, δίνοντας ουσιαστική στήριξη και ελπίδα ότι η υποψηφιότητα  του συνδυασμού της Μαρίας Βαρύτη, θα έχει την ανάλογη επιβράβευση από τις δημότισσες και δημότες του Δήμου Παγγαίου.

Η ίδια ευχαρίστησε όσους την τίμησαν με την παρουσία τους, αλλά και αυτούς που λόγω καιρικών συνθηκών δεν μπόρεσαν να είναι παρόντες και δεσμεύθηκε ότι θα προχωρήσει τάχιστα στην ολοκλήρωση του συνδυασμού της, μια και ήδη υπάρχει αυξημένο ενδιαφέρον ενώ το προσεχές διάστημα θα δώσει στη δημοσιότητα το όνομα του συνδυασμού της και τις προγραμματικές της δηλώσεις.

Τους κάλεσε όλους να συστρατευτούν μαζί της στην κοινή προσπάθεια, με στόχο να αλλάξουν την εικόνα και να δώσουν προοπτική ανάπτυξης, στον Δήμο Παγγαίου.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑