Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on April 20th, 2022 | by fileto

0

Δράμα στη Δράμα με λογαριασμό ρεύματος…

Καλείται να πληρώσει 35.357 ευρώ για γραφείο 45 τετραγωνικών!

Ένα απίστευτο περιστατικό, ακατάλληλο για καρδιακούς σημειώθηκε στη Δράμα, όταν ιδιώτης άνοιξε τον λογαριασμό του ρεύματος και αντίκρισε πως χρωστάει το εξωφρενικό ποσό των 35.357 ευρώ για χρήση διαστήματος 29 ημερών (από 9/2 έως 9/3) σε γραφείο 45τμ.

«Μπήκα να κάνω έναν έλεγχο στους λογαριασμούς μου και με το που άνοιξα αυτόν του ρεύματος είδα το εν λόγω ποσό. Ευτυχώς το αντιμετώπισα με χιούμορ, διότι δεν μπορούσα να πιστέψω αυτό που έβλεπα. Μου φάνηκε σαν πρωταπριλιάτικο αστείο 19 ημέρες μετά την Πρωταπριλιά» τονίζει στο GRTimes ο Σπύρος Λάτσας, δημοσιογράφος στο επάγγελμα, ο οποίος ευτυχώς δεν έχασε την ψυχραιμία του.

 «Επικοινώνησα άμεσα με τον τοπικό αντιπρόσωπο, ο οποίος μου εξήγησε ότι προφανώς πρόκειται για λάθος, λόγω αναβάθμισης που γίνεται στην ιστοσελίδα της εταιρείας. Μάλιστα υπάρχουν αναφορές και από άλλους πολίτες, οι οποίοι φέρονται να έχουν παραλάβει λογαριασμούς 40 και 50.000 ευρώ» συμπληρώνει χαρακτηριστικά.

Ο ίδιος όπως εξομολογήθηκε αντιμετώπισε το ζήτημα με χιούμορ, όμως κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τον τρόπο αντιμετώπισης από τον καθένα σε ανάλογη περίπτωση.

«Οφείλουμε να είμαστε ψύχραιμοι σε τέτοιες καταστάσεις, ειδικά όταν είναι φανερό ότι πρόκειται για λάθος. Δεν θα μπορούσα να φτάσω αυτό το ποσό ακόμη και να το ήθελα σε ένα γραφείο μόλις 40-45 τετραγωνικών. Στην αρχή κοίταγα και εγώ μήπως μου έχει φύγει κανένας αριθμός παραπάνω, μήπως είναι 35 ευρώ και όχι 35.000 αλλά όταν διαπίστωσα ότι βλέπω σωστά, αντιλήφθηκα το λάθος και επικοινώνησα άμεσα. Στη συνέχεια προσπάθησα να μπω στην ιστοσελίδα και είδα ότι είναι πεσμένη, κάτι που σημαίνει ότι τα περί αναβάθμισης είναι υπαρκτό γεγονός».


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑