Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on February 4th, 2022 | by fileto

0

Στήριξη του Γηροκομείου από Ευριπίδη Στυλιανίδη

Το Γηροκομείο Κομοτηνής επισκέφθηκε ο Βουλευτής Ροδόπης Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στυλιανίδης ανταποκρινόμενος στην πρόσφατη έκκληση για βοήθεια που απηύθυνε ο πρόεδρος του Ιδρύματος Πάτερ Δημήτριος Βασιλειάδης.

  Ο Ευριπίδης Στ. Στυλιανίδης συνεχάρη τον πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος για τη μεγάλη προσπάθεια που κάνουν να το κρατήσουν όρθιο στη δύσκολη αυτή συγκυρία και ανταποκρινόμενος στο αίτημα τους τους ενημέρωσε για την ανταπόκριση που βρήκε, όπου διαμεσολάβησε για να υποστηριχθεί το Γηροκομείο.

  Συγκεκριμένα ο Βουλευτής Ροδόπης ευχαρίστησε την εταιρεία M.Pack ΑΕ που ανταποκρίθηκε στο αίτημα του και προμήθευσε το Ίδρυμα με καύσιμα για την θέρμανση τόσο κατά τους προηγούμενους όσο και για τους επόμενους μήνες. Επίσης ευχαρίστησε το Σύνδεσμο Ελληνογερμανικής Φιλίας FILIA VELBERT για την προσφορά 4 αμαξιδίων για την εύκολη μεταφορά των γερόντων, ο οποίος και στο παρελθόν στήριξε αντίστοιχα με ορθοπεδικά υλικά το Νοσοκομείο Κομοτηνής. Τέλος ευχαρίστησε τα ΚΤΕΛ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ και Ηγουμενίτσας για τη δωρεάν μεταφορά των υλικών.

   Σε σχετικές του δηλώσεις ο Πρόεδρος του Δ. Σ. του Γηροκομείου Κομοτηνής Πάτερ Δημήτριος Βασιλειάδης ευχαρίστησε τον πρώην Υπουργό, γιατί όπως είπε «τόσο στο παρελθόν διασφάλισε την πλήρη επίπλωση του Ιδρύματος αλλά και τώρα τα καύσιμα του χειμώνα και απαραίτητα εξαρτήματα για τους ηλικιωμένους, δείχνοντας συνεχές ενδιαφέρον και ευαισθησία, κάτι που έχουμε ανάγκη σε αυτούς τους καιρούς» Επίσης ευχαρίστησε τα τοπικά ΜΜΕ που αναδεικνύουν το θέμα ευαισθοποιώντας την τοπική κοινωνία.

  Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης κάλεσε την τοπική αγορά και την τοπική κοινωνία να δείξουν ανάλογη ευαισθησία, στηρίζοντας με οποιονδήποτε τρόπο το ίδρυμα, όπως έπραξαν πριν δυο χρόνια, όταν ξεκίνησε η Πανδημία, με το Νοσοκομείο Κομοτηνής.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑