Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on February 16th, 2024 | by fileto

0

Ο “Κόσμος” του Πέτρου Κόκκαλη στις Ευρωεκλογές!

«Λείπει από την Ελλάδα η πολιτική οικογένεια των Πρασίνων, η οποία εστιάζει στην κλιματική κρίση» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Πέτρος Κόκκαλης, που πρόσφατα ίδρυσε το κόμμα «Κόσμος».

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ο ευρωβουλευτής τόνισε ότι «το σημαντικό είναι να καταφέρουμε να βοηθήσουμε να υπάρξει, να εγκατασταθεί στον πολιτικό διάλογο μία πολιτική δύναμη η οποία θα είναι εστιασμένη στην επιστημονική πραγματικότητα, στις λύσεις οι οποίες βασίζονται σε έναν μακροχρόνιο σχεδιασμό και έχουν στο κέντρο τους την προστασία του ανθρώπου».

Ο Πέτρος  Κόκκαλης εξήγησε πως «Το κλίμα επηρεάζει όλες μας τις δραστηριότητες, την αγροτική παραγωγή, τον τουρισμό, την δημόσια υγεία» τονίζοντας πως «τα ευρωπαικά πράσινα κόμματα έχουν μία πολύ πλούσια ατζέντα».
«Θα κατέβουμε και στις εθνικές εκλογές»

Ο ίδιος δήλωσε πως πρόκειται να κατέβει στις ευρωεκλογές στις 9 Ιουνίου αλλά και στις εθνικές εκλογές. «Θα συμμετέχουμε στις ευρωεκλογές στις 9 Ιουνίου, θα κάνουμε συνέδριο και φυσικά θα έχουμε συμμετοχή και στις εθνικές εκλογές».

«Υπάρχει μεγάλη ανάγκη να υπάρχει και στην χώρα μας ένα επαγγελματικό, σοβαρό, ανταγωνιστικό πράσινο κόμμα. Δεν ανήκω σίγουρα στο κόμμα το οποίο εκπροσώπησε χθες με την ομιλία του ο κ. Σαμαράς».

Σχετικά με το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών τόνισε πως «το θέμα των δικαιωμάτων είναι κεντρικό στα κόμματα του πράσινου τόξου. Θα ψήφιζα το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών και με τα δύο χέρια».


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑