Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on January 17th, 2023 | by fileto

0

Η Καβαλιώτισσα που ανατρίχιασε το Masterchef

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Δευτέρας το MasterChef, με τους επίδοξους σεφ να δοκιμάζουν τις ικανότητές τους στην μαγειρική προκειμένου να κερδίσουν μία λευκή ποδιά..=

Η Κωνσταντίνα εργάζεται ως υποστηρικτής χειρουργείου και χειρίζεται ένα μηχάνημα για όγκους. Όμως λατρεύει την μαγειρική. Χωρίς η ίδια να το γνωρίζει, τα παιδιά της δήλωσαν την συμμετοχή της στο MasterChef. Η 46χρονη ενώ μαγείρευε μπροστά στους κριτές, μοιράστηκε την συγκλονιστική ιστορία της απώλειας του συζύγου της. Ο σύζυγός της κοιμόταν δίπλα της και δεν ξύπνησε ποτέ.

«Η μαγειρική ήταν πάντα, αλλά έπειτα από ένα τραγικό γεγονός που συνέβη στην οικογένειά μας. Διοχέτευσα όλη την αγάπη που είχα για τον άντρα μου, που τον έχασα πριν από 2,5 χρόνια εντελώς ξαφνικά από ανακοπή. Χτύπησε το ξυπνητήρι και δεν ξύπνησε. Θυμάμαι ότι το είδα κι είπα να μην τσιρίξω για τα παιδιά. Πήρα πρώτα την κουμπάρα μου, την πεθερά μου και το ασθενοφόρο. Δεν ξέρω, έχω πέντε λεπτά κενό μνήμης. Άνθρωποι δικοί μου που μιλώ, μου είπαν πράγματα που δεν τα θυμάμαι και δεν θέλω να τα θυμηθώ. Τέλος έγινε και προχωράμε όλοι μαζί» περιέγραψε η Κωνσταντίνα.

«Όλη την αγάπη που είχα, αποφάσισα να κάνω μία σελίδα στο Instagram, θα μαγειρεύω και θα ανεβάζω τις συνταγές που τρώγαμε. Όλο αυτό έφερε άλλες δράσεις. Μαγειρεύω εθελοντικά με παιδιά σε σχολεία. Γιατί με την μαγειρική καλλιεργείτε πολλαπλή νοημοσύνη στα παιδιά. Κατεβαίνω στην Αθήνα από την Καβάλα και μαγειρεύω για άστεγους. Οπότε γέμισε χαρά όλο αυτό. Η αγάπη που είχα στον Άρη (σ.σ. ο άντρας της) έπρεπε κάπου να διοχετευθεί. Μπορεί αυτός που αγαπάς να φεύγει, αλλά η αγάπη μένει. Κάπου πρέπει να πάει αυτή η αγάπη» συμπλήρωσε.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς ήταν συγκλονισμένος για το πως διαχειρίστηκε την κατάσταση και πως αυτό την οδήγησε στο να έρθει ακόμα πιο κοντά με την μαγειρική. «Αυτό που σημαίνει για σένα μαγειρική εγώ δεν το έχω ξανακούσει από κάποιον. Έχω ακούσει ότι “η μαγειρική είναι η ψυχοθεραπεία μου, χαλαρώνω κλπ” Εγώ εδώ ένιωσα ότι μιλάμε για κάτι τελείως διαφορετικό. Έχετε βάλει με τα παιδιά την μαγειρική στην ζωή σας με τέτοιο τρόπο, που νιώθω ότι παίρνετε δύναμη. Δεν το είχα φανταστεί ότι μπορεί κάποιος να πάρει τέτοια δύναμη από την μαγειρική. Εμένα μου σηκώθηκε η τρίχα. Ήταν ο τρόπος που τα είπες 1, 2, 3 κι ήταν μαγικό» ανέφερε ο κριτής.

Τελικά, η Κωνσταντίνα δεν κατάφερε να πάρει κάποια ποδιά για να συνεχίσει την πορεία της στο MasterChef.

https://youtube.com/watch?v=Yomrr-F73MQ%3Fautoplay%3D0%26mute%3D1%26enablejsapi%3D1

ΠΗΓΗ: enikos.gr



About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑